Rămâi conectat

Politică Administrație

Viorica Dăncilă ”s-a dus” în instanță pentru că nu îi mai merge site-ul

Unirea Ziarul

Publicat

în

Viorica Dăncilă ”s-a dus” în instanță pentru că nu îi mai merge site-ul

Viorica Dăncilă și PSD au dat în judecată cel mai mare furnizor de găzduire a domeniilor de internet din Romania (Romarg SRL) și cel mai important institut de cercetare-dezvoltare şi inovare în domeniul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor din România (ICI Bucureşti) pentru domeniul www.vioricadancila.ro.

Procesul a fost deschis la Tribunalul București pe 2 septembrie, pentru „drepturi de proprietate intelectuală” și primul termen de judecată este pe 10 octombrie, potrivit portalului instantelor de judecata. Se pare că domeniul a fost cumpărat de către o altă persoană.

Momentan adresa vioricadancila.ro nu poate sa fie accesată. „Pagina web de la http://vioricadancila.ro/ poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web”, scrie pe internet.

În registrul de domenii RoTLD apare că proprietarul adresei de internet vioricadancila.ro este o „persoană fizică” și că domeniul se află pe serverele Romarg. Se mai mentioneaza ca domeniul se afla pe rolul justitiei intr-un dosar cu numarul 26067/3/2019, identic cu numarul dosarului de la Tribunalul Bucuresti.

Domeniul vioricadancila.ro a fost inregistrat pe 7 iunie.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea