Viorica Dăncilă ”s-a dus” în instanță pentru că nu îi mai merge site-ul

Viorica Dăncilă ”s-a dus” în instanță pentru că nu îi mai merge site-ul

Viorica Dăncilă și PSD au dat în judecată cel mai mare furnizor de găzduire a domeniilor de internet din Romania (Romarg SRL) și cel mai important institut de cercetare-dezvoltare şi inovare în domeniul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor din România (ICI Bucureşti) pentru domeniul www.vioricadancila.ro.

Procesul a fost deschis la Tribunalul București pe 2 septembrie, pentru „drepturi de proprietate intelectuală” și primul termen de judecată este pe 10 octombrie, potrivit portalului instantelor de judecata. Se pare că domeniul a fost cumpărat de către o altă persoană.

Momentan adresa vioricadancila.ro nu poate sa fie accesată. „Pagina web de la http://vioricadancila.ro/ poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web”, scrie pe internet.

În registrul de domenii RoTLD apare că proprietarul adresei de internet vioricadancila.ro este o „persoană fizică” și că domeniul se află pe serverele Romarg. Se mai mentioneaza ca domeniul se afla pe rolul justitiei intr-un dosar cu numarul 26067/3/2019, identic cu numarul dosarului de la Tribunalul Bucuresti.

Domeniul vioricadancila.ro a fost inregistrat pe 7 iunie.

sursa: stiripesurse.ro

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...