Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Viorica Dăncilă lansată de CEx PSD în cursa pentru prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viorica Dăncilă lansată de CEx PSD în cursa pentru prezidențiale

În cadrul unei ședințe de Birou Național Permanent, membrii prezenți au votat-o pe premierul Viorica Dăncilă drept candidat din partea PSD, la alegerile prezidențiale. Pentru definitivarea candidaturii urmează ca votul să fie confirmat și în Comitetul Executiv al PSD.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a fost aleasă de conducerea formaţiunii candidatul pentru prezidenţiale al social-democraţilor. Dăncilă le-a luat faţa unor contracandidaţi ca Gabriela Firea, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu.

Viorica Dăncilă a fost aleasă candidat aproape în unanimitate. Singurii care au votat împotrivă au fost Paul Stănescu (vicepreşedinte naţional şi lider PSD Olt) şi Dumitru Buzatul (liderul PSD Vaslui). După votul din BPN urmează să fie dat un vot şi în cadrul conducerii lărgite a formaţiunii, Comitetul Executiv Naţional.

De asemenea, pe 3 august va avea loc Congresul PSD, unde va avea loc validarea candidaturii Vioricăi Dăncilă.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea