Viorica Dăncilă: Anul acesta noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Dacă nu, șeful CNAIR pleacă acasă

Premierul Viorica Dăncilă a spus la Antena 3 că anul acesta noi trebuie terminaţi 100 de kilometri de autostradă, iar dacă aceştia nu vor fi gata, şeful Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere „pleacă acasă”. Ministrul demisionar al Transporturilor Lucian Şova informa în urmă cu câteva zile că ţinta sa este de 60 de kilometri de autostradă în acest an.

„Anul acesta noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful companiei de autostrăzi trebuie să vină să spună că îi avem. Dacă nu, pleacă acasă”, a declarat Dăncilă la Antena 3.

Elit ELIT

De asemenea, a anunţat că la jumătatea lunii ianuarie va fi desemnat constructorul autostrăzii Comarnic – Braşov şi că există 18 oferte de parterneriat public – privat pentru Comarnic – Brşov

Dăncilă a declarat că situaţia autostrăzilor este monitorizată cu foarte mare atenţie.

„Fiecare trebuie să se încadreze în termene”, a precizat premierul.

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a anunţat, joi, că îşi menţine ţinta asumată pentru acest an, de a deschide 60 de kilometri de autostradă, dar, dacă ţintele nu vor fi atinse, va solicita responsabililor din minister să ”dea dovadă de onoare”. În caz contrar, ”îi voi onora eu cu demiterea”, a spus Şova.

”Mai sunt puţine zile până la sfârşitul anului, dar îmi menţin ţinta de 60 de kilometri de autostradă care vor fi deschişi traficului. (…) La 31 decembrie, vom vedea dacă ţintele asumate prin programul de guvernare sunt îndeplinite sau nu. Pe 3 ianuarie, vă informez că, în măsura în care unele dintre ţinte nu vor fi atinse, voi solicita să dea dovadă de onoare responsabilii din companiile din subordine sau, dacă nu, îi voi onora eu cu demiterea pentru simplul motiv că nu au atins ţintele asumate prin programul de guvernare”, a spus Şova, în cadrul unei conferinţe de presă.

Sursa News.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Yu 8 decembrie 2018 at 21:11

Si tu trebuie sa pleci cot la cot cu el,ca tu l-ai pus si i-ai supravegheat activitatea!

Costel 9 decembrie 2018 at 7:34

Si i-ai dat salarii pe care alți români doar visează! !
Plecați împreună, pt. binele românilor! !
Cum a făcut Ponta !!

ciclopstefan.catana@gmail.com 9 decembrie 2018 at 18:07

alo, mai copii ce i-ati pus in magiunul de pe paine prim-ministrului veorica vaselica hemoglobina, buget accentuat ca muget de vede asa multi kilometrii de autostrada pana la sfrasitul anului, trageti-o nitel de maneca sa se trezeasca altfel face mii de km. de autostrada pana la sfarsitul anului si din 2019 la somaj, nu mai avem ce lucra.Sau se crede mircea geoana care promitea mii de km de autostrada si a cazut din pat .

mike 9 decembrie 2018 at 19:58

Doamne cita prostie in capul unora –sa trezit acum in ceasul al -12- lea ca trebuie terminati 100 km de drumuri — scumpa domnita acum cind vremea e de stat in casa din cauza vremii — deh iarna nu-i ca vara — dar ce mama zmeului ai facut in primavara anului ???– acum vrei sa petecesti sacul cind e gol ?? Ma dar ce capete pline de cenuse au sus pusii din romanica Chiar ginditi cu sandalele?? si alea peticite Pacat de asa tara frumoasa si fost bogata condusa de niste tembeli —

Comentariile sunt oprite