Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VINERI: Târg de Crăciun la liceul Teoretic din Teiuş. Fondurile strânse , folosite pentru „COZONACUL DE CRĂCIUN” oferit elevilor sărmani

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ca în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, elevii Liceului Teoretic Teiuş organizează  “Cozonacul de Crăciun”, o campanie organizată de Consiliul Elevilor, cu ajutorul învăţătorilor,  cu scopul de a aduna  fonduri şi oferi elevilor sărmani din cadrul liceului mici cadouri de Crăciun. Astfel, vineri, 13 decembrie,  vor fi organizate o serie de activităţi prin care se doreşte strângerea de fonduri necesare realizării pachetelor. În curtea liceului va avea loc un Târg de Crăciun, unde vor fi comercializate obiecte decorative, felicitări, jucării  şi haine donate de elevi. O prezenţă specială pentru copii va fi MOŞ CRĂCIUN, iar de la ora 17.00, la  Casa  de  Cultură  a  oraşului  Teiuş va avea loc un spectacol de colinde.

„Zi de zi prin faţa ochilor ne trec chipuri de copii cu tristeţile lor sau cu bucuriile lor. Ne întristăm de cele mai multe ori la tristeţea lor şi ne bucurăm când pe faţa lor se citeşte bucuria. Şi dacă pentru cei mai mulţi bucuriile vin din partea celor dragi din familie, nu trebuie să uităm că sunt şi copii greu încercaţi pentru care familia nu dispune de resursele financiare necesare. În dorinţa de a aduce pe chipul şi în sufletul unor astfel de copii puţină bucurie am încercat să mobilizăm elevii Liceului Teoretic Teiuş şi comunitatea locală, care prin efortul lor să contribuie la realizarea unor mici cadouri, ce vor fi dăruite, în semn de solidaritate, în preajma sărbătorilor de iarnă, copiilor cu o stare financiară precară. Dorim astfel să continuăm o acţiune similară începută cu ani în urmă şi care a devenit o tradiţie a Liceului Teoretic Teiuş: COZONACUL DE CRĂCIUN”, au transmis organizatorii.

În acest an Liceul Teoretic Teiuş are următorii parteneri: Clubul Rotary din Teiuş, Primăria oraşului Teiuş, Asociaţia de Părinţi ai Elevilor Teiuşeni. Consiliul Şcolar al Elevilor,  care împreună cu cadrele didactice de la clasele I – IV au descoperit 49 de beneficari în rândul elevilor din ciclul primar.

Activităţile prin care se doreşte strângerea de fonduri necesare realizării pachetelor se desfăşoară vineri, 13 decembrie:

* între orele 11:00 şi 14:00 se organizează un târg de Crăciun în curtea şcolii (ciclul primar şi gimnazial), unde vor fi comercializate obiecte decorative confecţionate de copiii de la grădiniţă şi de elevii claselor I – IV, felicitări realizate de elevii claselor V – VIII, jucării donate de aceştia si haine donate de elevii claselor IX – XII ;

O prezenţă specială pentru copii va fi MOŞ CRĂCIUN, ajutat de Crăciuniţe şi spiriduşi, gata să asculte dorinţele copiilor, să se fotografieze cu ei sau să le spună snoave şi scurte poveşti.

* între orele 17:00 – 19:00 : SPECTACOL  DE  COLINDE  la  Casa  de  Cultură  a  oraşului  Teiuş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea