Vineri, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda | Victoria, obligatorie pentru “alb-negri” la ultima reprezentație internă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Vineri, 30 octombrie, de la ora 15.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia susține ultima reprezentație internă a toamnei, împotriva Sticlei Arieșul Turda, partida contând pentru runda a 8-a a Seriei a 9-a fiind una între vecinele de clasament despărțite de un punct (gazdele, locul 8, 6 puncte; vizitatorii – poziția a 7-a).

Este multă presiune pe “alb-negri”, atât la nivelul jucătorilor cât și a băncii tehnice, după dezamăgirea cruntă de la anterioara dispută acasă, un usturător 1-4 cu Avântul Reghin, acum două săptămâni. Amânarea duelului județean de la Galda menține neschimbată situația în ce-i privește pe amfitrioni: ultimatum venit de la conducere în condițiile rezultatelor modeste, un succes și 4 înfrângeri înregistrate în ultimele 5 întâlniri!

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe de altă parte și turdenii traversează o perioadă critică, cu un singur punct acumulat din 4 întâlniri (egal în restanța cu CS Hunedoara de marți). Totuși nedisputarea derby-ului “de Alba” are și o parte pozitivă pentru formația din Cetatea Marii Uniri prin recuperarea lui Sporea, Bucurică, Guț și Joldeș. Vor lipsi S. Fulea – suspendat, Scrob (negativ la ultima testare) și Ad. Matei – în urmă cu pregătirea fizică. Așadar, se anunță o confruntare pe muchie de cuțit, niciuna dintre combatante nepermițându-și să mai calce greșit.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Avem aproape tot lotul apt pentru această partidă în care sperăm să ne ridicăm la nivelul așteptat. Un meci foarte greu, împotriva unei echipe redutabile, bine așezată în teren. Trebuie să fim la înălțimea momentului, să ne apropiem victoria pentru a ne regăsi matca”, a apreciat antrenorul Adrian Bicheși. După acest meci, albaiulienii mai au trei deplasări, la Galda (restanța de miercuri), Hunedoara și Cugir.

Dan HENEGAR