Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: Party monstruos la Alba Mall, de HALLOWEEN. Magicieni, costume „de speriat”, dovleci sculptaţi şi concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

haloween alba mallOctombrie, 31. O dată pe care toată puştimea ce îndrăgeşte confecţionatul bostanilor şi a costumelor  „de speriat” o asteaptă. Şi de această dată Alba Mall devine terenul prietenos de întâlnire al vrăjitoarelor, personaje mascate, lilieci, piraţi şi orice altceva v-ati mai putea imagina la Mallween.

Vineri, 31 octombrie, de la ora 18.00, de Halloween, Alba Mall  invită absolut  toti copiii, cu părinţii sau prietenii, la un party monstruos! Să-şi prezinte costumele şi dovlecii sculptaţi, să-şi arate talentul de vrăjitori, să-şi ia premiile şi să petreacă un Halloween de groază!

Nu vor lipsi magicianul Iulian si Meda, prezentatoarea concursului de costume de Halloween.

„Ne vom distra îngrozitor de bine în magazinele partenere marcate, unde toti copiii vor primi bomboane gratis din belsug, iar pentru a simţi cât mai aproape fiorul sărbătorii de Halloween, alături de înspăimântătorul decor puteti admira şi vitrinele spooky ale magazinelor”, transmit organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | INCENDIU în Alba Iulia, la casă de locuit: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | INCENDIU în Alba Iulia, la casă de locuit: Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea la o locuință situată pe strada Azur, din Alba Iulia. Au intervenit pompierii. Citește și: Update VIDEO | INCENDIU în localitatea Scărișoara: O cabană a luat foc. Intervin pompierii din Câmpeni Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervinecu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea