Rămâi conectat

Sport

Vineri, ora 18.00, FC Municipal Baia Mare – Metalurgistul Cugir *Victorie în Maramureş, sau adio Liga a 2-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-National Sebis p.o.19Anevoiosul drum spre Liga a 2-a a trupei de sub Drăgana are o bornă aproape decisivă pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, meciul contând pentru etapa a 6-a (prima din retur) a play off-ului Seriei a 5-a jucându-se astăzi la ora 18.00. Deziluzia de la Oşorhei, doar o remiză, i-a îndepărtat pe cugireni de locul întâi, Şoimii Pâncota distanţându-se la trei puncte, astfel că a doua deplasare consecutivă aduce obligativitatea victoriei, mai ales că urmează derby-ul de la Sebiş. „Este un joc important pe care trebuie să-l câştigăm. Avem un avantaj moral în faţa băimărenilor, dar acum este alt joc, în alte circumstanţe. Nu ne interesează ce fac alţii, noi ne vedem de drum, iar cele trei puncte sunt obligatorii”, a menţionat antrenorul Marius Opric.

*Revine M. Neagu, lipseşte Negură

Toate cele trei dueluri directe dintre cele două nou-promovate au fost adjudecate de Metalurgistul, 6-2 la Baia Mare, 4-1 şi 1-0, la Cugir, ultimul fiind în play off, în Vinerea Mare. În distribuţia vizitatorilor va reintra mijlocaşul Marius Neagu, ce revine după 5 întâlniri, un fotbalist a cărui absenţă s-a resmiţit din plin. În schimb, va lipsi Negură, ce acuză anumite probleme musculare în urma confruntării recente din Bihor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea