Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 17.00, Viitorul Cluj – CS Ocna Mureș | Foame de puncte pe “Dan Anca”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Considerată victimă sigură în debutul stagiunii, Viitorul Cluj, debutantă la acest nivel, a făcut ce a făcut și a strâns șase puncte (locul 5 în Seria a 9-a), asta după ce a debutat cu un 1-6 pe terenul sintetic de pe “Dan Anca” cu CS Hunedoara.

Clujenii, pregătiți de Marius Popescu (originar din Totoi) au învins pe Sănătatea (2-0) și au dat lovitura Unirii Alba Iulia (1-0 în etapa a 3-a). De partea cealaltă, CS Ocna Mureș a căpătat moral după egalul intern cu conjudețenii de la Metalurgistul Cugir, însă nu poate sta deloc liniștită întrucât are un singur punct în ultimele 3 jocuri (poziția a 7-a, cu 4 puncte), iar peste o săptămână primește vizita liderului CS Hunedoara, ce mărșăluiește spre Liga a 2-a.

Meciul din etapa a 5-a a Seriei a 9-a este programat vineri, de la ora 17.00, iar de la vizitatorii va absenta Tegbo (ruptură musculară), urmând să revină Cioară în avanposturi.

Întâlnim o echipă tânără, cu jucători talentați, foarte bine pregătită atât fizic, cât și tactic, plus că se joacă pe teren sintetic, unde ei se antrenează, mingea sare diferit, viteza de joc crește, adaptarea e dificilă. Noi ne-am pregătit cât am putut de bine și mergem cu gândul să realizăm un rezultat bun”, a transmis antrenorul Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea