Rămâi conectat

Sport

Vineri, ora 15.00, Millenium Giarmata – CS Ocna Mureș | Din a treia încercare?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș, “lanterna roșie” a Seriei a 4-a din eșalonul terț, dispută vineri, 19 octombrie, de la ora 15.00, al treilea joc sub comanda lui Mihai Manea: o deplasare la Giarmata, pentru confruntarea cu Millenium, situată pe poziția a 11-a a ierarhiei, cu 10 puncte.

Gruparea din Timiș a suferit o singură înfrângere stagională pe “Nicu Moraru”, 1-4 cu Unirea Alba Iulia, pe aceeași arenă reușind însă o victorie de senzație, 2-1 cu CSM Școlar Reșița, în urmă cu o lună. Ocnamureșenii au strâns numai un punct în eșalonul superior și abordează confruntarea de pe poziția unei echipe disperate, măcinată din plin de problemele de efectiv: Căt. Ivașcu, Csegoldi și I. Cociș – nu se mai prezintă, Moise – bolnav, Borșoi – probleme cu serviciul, astfel că antrenorul Mihai Manea se găsește într-o situație neplăcută, cu un singur fundaș central, Gorba, la dispoziție! „Ne așteaptă un meci foarte dificil, ținând cont de conjunctura în care ne aflăm, atât în clasament, cât și în privința lotului. Pentru noi fiecare partidă este importantă, ne dorim să realizăm un joc bun și să obținem un rezultat pozitiv”, a spus Mihai Manea, suspendat pentru acest joc. După deplasarea din Banat, efectuată încă de joi, program extrem de dificil pentru nou-promovată, două derby-uri “de Alba”, cu Unirea Alba Iulia și la Cugir, plus vizita “roso-nerrilor” din Valea Domanului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea