Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: Lansare de carte la Alba Iulia. Mihaela Mirat Mircioiu prezintă ”Șansa. Vol. I Ciclurile primei vieți”, la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

sansa ciclurile primei vietiVineri, 7 august, la Alba Iulia va avea loc lansarea cărții ”Șansa”, volumul I ”Ciclurile primei vieți” , ce aparține autoarei Mihaela Mirat Mircioiu.

Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 12.00, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia, strada Libertății nr. 21.

Lansarea de carte este organizată de Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Consiliul Local – Direcția de Asistență Socială Alba și Centrul de zi pentru vârstnici.

(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Județul Alba, reprezentat cu mândrie la Festivalul Național al Acordeonului din Estonia, „HARMOONIKA”

Bera Larisa

Publicat

în

Județul Alba, reprezentat cu mândrie la Festivalul Național al Acordeonului din Estonia, „HARMOONIKA” Grupul instrumental al Ansamblului Folcloric al Județului Alba din cadrul CCAB, format din trei artiști instrumentiști de talie națională (Marcel Oloieru-acordeon, Ștefan Petriman-vioară și Claudiu Crăciun-contrabas), au revenit din Estonia, acolo unde au luat parte și au reprezentat cu mare succes județul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea