Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: Grupul Skepsis prezintă spectacolul “Jubileul”, de A.P. Cehov, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trupa albaiuliană de teatru Skepsis continuă “Stagiunea cu Skepsis”, iar vineri, 28 martie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, prezintă publicului o nouă piesă de teatru. Este  vorba despre spectacolul „Jubileul”, de  A.P.Cehov, una dintre cele mai iubite piese din repertoriul grupului.

 “Undeva, într-o bancă din Rusia, Directorul se pregăteşte să aniverseze 15 ani de la preluarea funcţiei, în timp ce contabilul său, dl. Hirin, munceşte de zor să termine la timp o situaţie importantă. Relaţia dintre cel care deţine puterea şi cel lipsit de ea se dezvoltă treptat, arătând noi şi noi feţe.

Vă aşteptăm la Casa de Cultură a Studenţilor la o comedie în care autorul, în stilul său inconfundabil, satirizează aspecte ale vieţii cotidiene specifice societăţii contemporane lui”,  a transmis coordonatorul grupului  Skepsis, Viorel Cioflică.

 Acesta este cel de-al treilea spectacol din proiectul „Stagiunea cu Skepsis”, prin care trupa de teatru şi-a propus să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.

 Stagiunea cu Skepsis este dedicată demersului de strângere de fonduri prin care trupa de teatru Skepsis doreşte să funcţioneze ca teatru comunitar – înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment, dar şi de dezvoltare personală prin artă, un spaţiu în care o trupă de teatru născută în interiorul comunităţii şi pentru comunitate va oferi albaiulienilor şi turiştilor stagiuni de spectacole, evenimente şi programe cultural-artistice şi cursuri de dezvoltare personală.

 Biletele pentru spectacolul “Jubileul” costă 8 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Ele se găsesc la Casa de Cultură a Studenţilor, între orele 9.00 – 15.00, sau la intrarea la spectacol.

 Din distribuţia spectacolului fac parte: Kuzma Nikolaevici Hirin – Vasile Eugenio Dîngă, Andrei Andreevici – Viorel Cioflica, Tania Andreevna –  Liudmila Cioflica, Merciutkina -Olga Surd. Membrii Consiliului sunt Rareş Diodiu, Daniel Muntean, şi Andreea Adam iar funcţionari Elena Smeu Mare şi Bogdan Berar. Regia este semnată de Viorel Cioflică iar de sunte se va ocupa Ovidiu Olea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea