Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vineri este ultima zi de înscriere pentru clasa pregătitoare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai sunt doar două zile când părinţii au posibilitatea să-şi înscrie copii în clasa pregătitoare în perioada celei de-a doua etape respectiv 8 – 17 mai. Conform datelor de pe site-ul Ministerului Educaţiei până în data de 14 mai doar 55 de copii au fost înscrişi în judeţul Alba dintr-un total de 1.623 de locuri la unităţile de învăţământ din judeţ.

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, recomandă tuturor părinților să îşi înscrie copiii în clasa pregătitoare, în perioada alocată celei de-a doua etape. Ministrul le precizează părinților să completeze pe formularul de înscriere nu doar o opțiune, ci trei, pentru a elimina riscul ca o parte dintre copii să rămână nedistribuiți și în această etapă. Pe de altă parte Marcela Dărămuş, inspector şcolar general adjunct asigură că „niciun copil nu va rămâne  neşcolarizat, se vor găsi soluţii pentru ca fiecare să urmeze cursurile clasei pregătitoare.”

Situaţia finală a copiilor înscrişi în clasa pregătitoare va fi afişată până în 24 mai la fiecare unitate de învăţământ precum şi pe site-ul ISJ Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea