Vineri este ultima zi de înscriere pentru clasa pregătitoare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mai sunt doar două zile când părinţii au posibilitatea să-şi înscrie copii în clasa pregătitoare în perioada celei de-a doua etape respectiv 8 – 17 mai. Conform datelor de pe site-ul Ministerului Educaţiei până în data de 14 mai doar 55 de copii au fost înscrişi în judeţul Alba dintr-un total de 1.623 de locuri la unităţile de învăţământ din judeţ.

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, recomandă tuturor părinților să îşi înscrie copiii în clasa pregătitoare, în perioada alocată celei de-a doua etape. Ministrul le precizează părinților să completeze pe formularul de înscriere nu doar o opțiune, ci trei, pentru a elimina riscul ca o parte dintre copii să rămână nedistribuiți și în această etapă. Pe de altă parte Marcela Dărămuş, inspector şcolar general adjunct asigură că „niciun copil nu va rămâne  neşcolarizat, se vor găsi soluţii pentru ca fiecare să urmeze cursurile clasei pregătitoare.”

USR - Alegeri parlamentare 2020

Situaţia finală a copiilor înscrişi în clasa pregătitoare va fi afişată până în 24 mai la fiecare unitate de învăţământ precum şi pe site-ul ISJ Alba.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

 

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook