Rămâi conectat

Sport

Vineri, Avântul Reghin – CS Ocna Mureș | Ocnamureșenii, disperați după puncte!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avântul Reghin (ultima treaptă a podiumului, 19 puncte) și CS Ocna Mureș (“lanterna roșie”, 8 puncte) se înfruntă mâine, de la ora 14.00, într-o confruntare cu implicații la ambii poli ai ierarhiei Seriei 9 din Liga 3.

Gruparea din “orașul viorilor” reprezintă revelația acestui sezon și se bate la play-off, având o serie de 4 jocuri imbatabile (6 puncte), iar oponenți au ajuns ultimii în clasament. “Soda dragă” impresionează în Cupa României dar suferă teribil în campionat: 6 înfrâgeri succesive și un singur punct în 8 jocuri! O cădere aproape incredibilă, ilustrată de faptul că ultima victorie ocnamureșeană s-a produs în urmă cu 64 de zile, mai bine de două luni, pe 17 septembrie, la duelul din tur cu… Avântul Reghin. Un meci nebun, în care oaspeții au condus la pauză, scor 2-0, gazdele au revenit și au trecut în avantaj, fiind egalate în minutul 85 (3-3), pentru ca Ceaca să înscrie golul izbăvitor în prelungiri.

O meci greu, în care se poate întâmpla orice, contra unei formații bune, o dispută «care pe care», interesantă, în care vom avea o altă abordare. Nu este imposibil să luăm puncte, dar trebuie să ne focusăm mental pentru că avem valoare, am dovedit asta în Cupa României”, a punctat Dan Roman, ce are din nou probleme de efectiv Socaci – suspendat, Kiraly – accidentat, Căt. Creț – leziune musculară, Cioargă – dificultăți de învoire de la serviciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea