Vineri, 6 mai, la Sebeș: Întâlnire între ONG-uri din România și Cehia pe tema campaniei pentru un mediu sănătos

Vineri, 6 mai, ora 19.00, la restaurantul Leul de Aur din Sebeș, va avea loc o prezentare organizată de Asociația PrimaNatura împreună cu Grupul de Inițiativă Civică Sebeș, Asociația Inițiativa Civică Reghin, Bankwatch România și Asociația Arnika din Cehia.

poluarePotrivit organizatorilor, din partea Asociației Arnika vor participa 2 experți toxicologi care vor vorbi despre campania pentru un mediu sănătos pe care au dus-o în Cehia, legislația europeană privind protecția mediului și date concrete despre formaldehidă.

ELIT

În cadrul evenimentului se vor prezenta: un scurt istoric despre campania pentru un mediu sănătos dusă de Asociația Arnika în Cehia; legislația europeană privind protecția mediului; informarea despre formaldehidă; sesiune de întrebări și răspunsuri din partea publicului.

”Arnika este o organizație non-guvernamentală cehă care uneste oamenii in cautarea unui mediu mai bun. Arnika considera că bogăția naturală este nu numai un cadou, dar, de asemenea, obligația de a o salva pentru viitor. Arnika a fost înființată în anul 2001 și de la înființarea sa până în prezent a devenit una dintre cele mai importante organizații de mediu din Republica Cehă. Activitățile principale se bazează pe trei piloni: implicarea publicului, argumente profesionale și comunicare cu mass-media. Arnika se ocupă cu substanțele toxice și deșeurile, protecția naturii și a copacilor, participarea publicului la procesul de luare a deciziilor”, precizează organizatorii întâlnirii. (Z.U.)

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Avram Iancu 5 mai 2016 at 22:26

STOPATI ODATA PENTRU TOTDEAUNA POLUAREA KANCERIGENA DIN SEBES!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...