Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Vineri, 6 mai, la Sebeș: Întâlnire între ONG-uri din România și Cehia pe tema campaniei pentru un mediu sănătos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 6 mai, ora 19.00, la restaurantul Leul de Aur din Sebeș, va avea loc o prezentare organizată de Asociația PrimaNatura împreună cu Grupul de Inițiativă Civică Sebeș, Asociația Inițiativa Civică Reghin, Bankwatch România și Asociația Arnika din Cehia.

Potrivit organizatorilor, din partea Asociației Arnika vor participa 2 experți toxicologi care vor vorbi despre campania pentru un mediu sănătos pe care au dus-o în Cehia, legislația europeană privind protecția mediului și date concrete despre formaldehidă.

În cadrul evenimentului se vor prezenta: un scurt istoric despre campania pentru un mediu sănătos dusă de Asociația Arnika în Cehia; legislația europeană privind protecția mediului; informarea despre formaldehidă; sesiune de întrebări și răspunsuri din partea publicului.

”Arnika este o organizație non-guvernamentală cehă care uneste oamenii in cautarea unui mediu mai bun. Arnika considera că bogăția naturală este nu numai un cadou, dar, de asemenea, obligația de a o salva pentru viitor. Arnika a fost înființată în anul 2001 și de la înființarea sa până în prezent a devenit una dintre cele mai importante organizații de mediu din Republica Cehă. Activitățile principale se bazează pe trei piloni: implicarea publicului, argumente profesionale și comunicare cu mass-media. Arnika se ocupă cu substanțele toxice și deșeurile, protecția naturii și a copacilor, participarea publicului la procesul de luare a deciziilor”, precizează organizatorii întâlnirii. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea