Rămâi conectat

Actualitate

Vine iarna! Vremea se răceşte accentuat, ninsori și intensificări ale vântului, de astăzi. Prognoza pe următoarele zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vești nu foarte bune de la meteorologi! Aceștia anunță că vremea se va schimba radical și că se va răci semnificativ în următoarele zile. Sunt aşteptate ploi şi ninsori în majoritatea zonelor. Așadar, nu uitați de umbrelă și de avertismentul meteorologilor!

Astăzi, vremea se va răci, mai accentuat în jumătatea de sud-est a ţării. Cerul va fi mai mult noros. Temporar va ninge la munte şi vor fi mai ales ninsori şi lapoviţă la deal, local în Banat, Moldova, Transilvania şi izolat în Crişana. În zona de câmpie a Olteniei, Munteniei şi Dobrogei, în prima parte a intervalului va ploua, apoi vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În Carpaţii Meridionali şi de Curbură ninsorile vor fi în general moderate cantitativ şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări, mai ales ziua, în regiunile sud-estice, unde temporar vor fi viteze de până la 45…50 km/h, iar pe litoral la rafală în jurul a 55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade.
Luni, valori termice specifice acestei perioade

Luni, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade. Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în Oltenia, Muntenia, local în Banat, Dobrogea şi izolat în restul teritoriului. La munte temporar va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 5 grade, iar cele minime între -8 şi 1 grad.

Ce se va întâmpla cu vremea de marți

Pentru marți, vremea va fi uşor mai rece pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporare şi vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare, local în sudul ţării şi izolat în rest. La munte va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 3 grade, iar cele minime între -11 şi -1 grad.

Miercuri, cer noros și ninsori slabe

Miercuri, cerul va fi temporar noros şi vor fi ninsori slabe, pe arii restrânse la munte şi în regiunile sudice şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 3 grade, iar cele minime, mai coborâte decât în noaptea precedentă, se vor încadra între -12 şi -2 grade.

Pentru joi, vineri și sâmbătă, valorile termice vor fi în creştere uşoară, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi ridicată în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar spre sfârşitul intervalului şi în rest.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea