Rămâi conectat

Sport

Viitorul Ulmeni – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-1) | Gruparea de sub Drăgana a terminat pe locul secund

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a încheiat campionatul, după ce a remizat la Ulmeni, scor 1-1, pe locul secund în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, fiind al 4-lea sezon petrecut în eşalonul terţ în care se clasează pe podium.

Golgheterul Stoianof a marcat în minutul 35, după o „verticalizare” Măd. Popa (care a avut o bară în minutul 25), iar apoi cugirenii s-au întrecut în ratari.

Ocaziile irosite de Stoianof, Șuteu, Șaucă, Ad. Radu, Iovănescu, Măd. Popa s-au răzbunat în minutul 90, când amfitrionii au egalat dintr-un penalty ușor acordat (la un duel L. Tudor) și transformat de căpitanul gazdelor Feraru

*Călin Moldovan: „Locul doi este un rezultat foarte bun”

Suntem bucuroși că am încheiat pe locul secund, un sezon început mai dificil în vară, când am schimbat un lot întreg de jucători. Dar cu multă muncă și răbdare am reușit un rezultat bun în acest sezon. Se cuvine menționat aportul tuturor, conducere administrativă, conducere tehnică, jucători. Este vorba de muncă, înțelepciune, răbdare, toate la un loc ducând la o clasare foarte bună”,  a spus Călin Moldovan

„Meciul  fost la discreția noastră, în care am ratat foarte mult, joc în care nu s-a pus niciodată problema învingătorului. Ratările s-au răzbunat la final, dar până la urmă contează că ne-am atins scopul și am luat punctul ce ne-a asigurat locul secund. Cred că dacă eram mai concentrați se repeta rezultatul din tur”, a apreciat Călin Moldovan.

Roş-albaştrii” aveau nevoie de un punct pentru a termina sezonul pe poziţia secund (fără a depinde de rezultatul Sănătăţii Cluj la Hermannstadt), pe lângă acest aspect fiind în discuţie şi orgoliul, după dezamăgirea din etapa anterioară, eşec acasă cu Unirea Dej. Probleme majore în centrul defensivei, în condiţiile în care lipsesc toţi cei trei fundaşi centrali, Itu – accidentat, Tăban şi Cl. Maftei – suspendaţi.

Echipa: *Metalurgistul: Vlase – Tătar, Bold (60, Iovănescu), L. Tudor, Cioban – Şaucă, Măd. Popa, Marinoiu, Şuteu – Ad. Radu (85, Udrea), Stoianof; rezerve Ciubotariu, Varodi, Codrea. Antrenor Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea