Rămâi conectat

Sport

Viitorul Sîntimbru – Sportul Petrești, „finala” din semifinalele Cupei României | În celălalt joc, Transalpina Șugag – CIL Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Sîntimbru – Sportul Petrești este „finala” care se dispută în semifinalele Cupei României, faza județeană, celălalt joc din penultimul act al competiției fiind Transalpina Șugag – CIL Blaj, partidele fiind programate la finalul lunii mai.

Conform Asociației Județene de Fotbal Alba, meciurile vor începe la ora 17.30, miercuri la Șugag și joi la Petrești.

Finala va avea loc pe stadionul Minaur din orașul Zlatna, în nocturnă, în 15, 16 sau 17 iunie.

La Petrești se înfruntă pentru un loc în finală fosta și actuala echipă a antrenorului Ștefan Fogoroși, Sportul Petrești, liderul cu maximum de puncte în returul Ligii a IV-a avnd o misiune dificilă. În campionat, petreștenii au repurtat două victorii, 1-0 și 3-2.

Cealaltă întâlnire opune pe Transalpina, fostul lider la mijlocul stagiunii, ce se dezintegrează în această perioadă, pierzând 4-5 jucători de bază și echipa din „Mica Romă”, ce a avut parte doar de dispute în deplasare, la Cergău și respectiv la Zlatna, în sferturi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea