// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Viitorul Sîntimbru – Sportul Petrești, “finala” din semifinalele Cupei României | În celălalt joc, Transalpina Șugag – CIL Blaj

Viitorul Sîntimbru – Sportul Petrești este “finala” care se dispută în semifinalele Cupei României, faza județeană, celălalt joc din penultimul act al competiției fiind Transalpina Șugag – CIL Blaj, partidele fiind programate la finalul lunii mai.

Conform Asociației Județene de Fotbal Alba, meciurile vor începe la ora 17.30, miercuri la Șugag și joi la Petrești.

Finala va avea loc pe stadionul Minaur din orașul Zlatna, în nocturnă, în 15, 16 sau 17 iunie.

La Petrești se înfruntă pentru un loc în finală fosta și actuala echipă a antrenorului Ștefan Fogoroși, Sportul Petrești, liderul cu maximum de puncte în returul Ligii a IV-a avnd o misiune dificilă. În campionat, petreștenii au repurtat două victorii, 1-0 și 3-2.

Cealaltă întâlnire opune pe Transalpina, fostul lider la mijlocul stagiunii, ce se dezintegrează în această perioadă, pierzând 4-5 jucători de bază și echipa din “Mica Romă”, ce a avut parte doar de dispute în deplasare, la Cergău și respectiv la Zlatna, în sferturi.

Dan HENEGAR