Rămâi conectat

Sport

Viitorul Sântimbru are ca obiectiv realizarea eventului! Candidat serios pentru AFC Unirea 1924 Alba Iulia | Mișcări de trupe în Liga a IV-a

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproximativ o lună de zile a rămas până la startul noului sezon al Ligii a IV-a. În această perioadă, echipele caută să se întărească și să își cristalizeze loturile pentru abordarea noului an competițional.

Viitorul Santimbru-Performanta Ighiu70Până în momentul de față, un lucru este cert: AFC Unirea 1924 Alba Iulia s-a reunit sub comanda noului staff tehnic format din Mihai Dăscălescu, Marcel Rusu, Mihai Manea și Raul Oargă (ultimii doi au plecat din sânul echipei). La antrenamentele echipei s-au prezentat și noii jucători Cl. Oara, Gavrilă, Javla, Răcătăian (ultimii doi se întorc la Vințu) și mai este așteptat și I. Grozav.

Uniriștii au un obiectiv clar, acela de a promova în Liga a 3-a. Echipa condusă de Mihai Dăscălescu a promovat fără emoții în Liga a IV-a, cu victorii pe linie și peste 160 de goluri marcate, iar din sezonul următor, echipa fanion a județului Alba, își dorește a doua promovare consecutivă.

Cu toate că beneficiază de cele mai bune condiții de pregătire și are un lot valoros, Unirea Alba Iulia nu va lupta de una singură pentru a accede în Liga a 3-a.

Dan Comșa, numit antrenor la Viitorul Sântimbru! Obiectiv – eventul

În horă cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, pentru promovarea în Liga a 3-a s-a mai anunțat o formație. Este vorba despre Viitorul Sântimbru, echipă care în ultimele sezoane s-a clasat în prima parte a clasamentului și s-a bazat ami tot timpul pe jucători experimentați la nivelul Ligii a 4-a.

Președintele Adrian Hulea l-a numit ca nou antrenor pe Dan Comșa (plecat din staff-ul tehnic de la Șurianu Sebeș) și a făcut câteva transferuri. „Cred că a venit momentul să ridicăm și noi ștacheta. L-am ales pe Dan Comșa pentru că este un bun tehnician și vrem să demonstrăm că loul 3 ocupat acum două sezoane alături de el, nu a fost întâmplător. Ne propunem să câștigăm campionatul Ligii a IV, cât și Cupa României – faza pe județ”, a precizat Adrian Hulea, președintele echipei Viitorul Sântimbru.

Echipa din Sântimbru a pierdut un singur jucător (Pereat a plecat ca jucător-antrenor la CS Ocna Mureș) și a trasnferat deja 6 fotbaliști. Aceștia sunt A. Stan (Dalia Sport Daia Română), Coltor (Olimpia Aiud), I. Herepean, Dobrescu, Aldea, Dumbra (FC Micești) și mai sunt purtate discuții cu alți jucători din Liga a IV-a și Liga a III-a.

În scurt timp majoritatea echipelor se vor reuni și va rămâne de văzut care sunt următoarele tabere ce se anunță adersare pentru AFC Unirea 1924 Alba Iulia în atacarea promovării în eșalonul terț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea