Rămâi conectat

Sport

Viitorul Sântimbru arbitrează „dubios” Liga a IV-a Alba!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Viitorul Sântimbru, altfel o echipă puternică şi capabilă să încurce orice adversar a ajuns să arbitreze într-un mod suspect lupta la ambii poli ai ierarhiei Ligii a IV-a. Elevii lui Ştefan Fogoroşi au avut mai întâi acel scandal de proporţii sub Drăgana, 0-0 cu CSO Cugir, cu încăierarea la final şi amfitrionii alegându-se două runde cu terenul suspendat. A urmat jocul de pe teren propriu cu Performanţa Alba Iulia, când după 1-0 la pauză, amfitrionii au întors armele, au lăsat-o mai moale şi au pierdut, firesc, cu 1-2, trei puncte imense pentru lider (singura şansă de a mai fi stopată trupa lui Sorin Mărginean). Ultimul episod dubios s-a produs duminică, în penultima rundă, când deşi Viitorul a câştigat la pas, 4-1 cu Olimpia Aiud, o înlocuire „nevinovată” în actul secund (fotbalistul sub 21 ani Al. David cu seniorul Antal) va duce astăzi la o decizie fermă a Comisiei de Disciplină a AJF Alba, obligată să omologheze partida la „masa verde” în favoarea aiudenilor. Şi astfel Olimpia saltă mult în topul calculelor pentru evitarea retrogradării. Să nu uităm şi de tertipurile medicale invocate de Performanţa Alba Iulia şi Metalul Aiud în preajma jocurilor cu Europa Alba Iulia, sau de meciul „amical” Arieşul Apuseni – CSO Cugir… Oricum în Liga a IV-a, manevrele oneroase sunt la tot pasul, asemenea episoade petrecându-se şi în anii trecuţi la o partidă Viitorul Sântimbru – Arieşul Câmpeni (tot o „şmecherie” ieftină)… Ruşinică! (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volero Le Cannet – Volei Alba Blaj 0-3, în Liga Campionilor! Victorie de senzație și revanșă a campioanei României!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, campioana României, a obținut o victorie de senzație în Franța, în disputa cu Volero Le Cannet, scor 3-0 (25-23, 26-24, 25-15), contând pentru etapa a 4-a a Grupei E din Liga Campionilor. Cadoul de la Moș Nicolae a însemnat o victorie în Champions League pentru Volei Alba Blaj. După cea mai bună […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare