Rămâi conectat

Sport

Viitorul Cluj – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-0), gol Cocan, în ultima rundă a sezonului

Dan HENEGAR

Publicat

în

În ultima rundă a stagiunii 2023/2024, Metalurgistul Cugir a învins în deplasare pe Viitorul Cluj, scor 1-0 (0-0), unicul gol al confruntării fiind marcat de golgheterul Cristian Cocan, în actul secund.

„Roș-albaștrii” au încheiat stagiunea pe locul al 3-lea în play-out, cu a doua victorie consecutivă și o serie de 5 jocuri fără eșec, însă acest sezon a fost cel mai modest din ultimii 11 ani, de la revenirea pe a treia scenă fotbalistică.

„O confruntare fără miză, o partidă echilibrată, la finele unui sezon în care nu am reușit ceea ce ne-am dorit. Îi felicit pe jucători pentru că s-au respectat, chiar dacă câțiva au fost la ultimul meci pentru Metalurgistul„, a spus Lucian Itu.

 

*0-1, MIN. 62: COCAN a deschis scorul, cu un șut deviat

Metalurgistul l-a avut pentru al doilea meci la rând între buturi pe tânărul Ianis Herlea (16 ani), care a avut o prestație de apreciat. La gazde au fost titulari aiudeanul Iulian Moldovan și albaiulianul Denis Gligor (ambii din 2008). După deschiderea scorului, amfitrionii au avut o bară.

Vizitatorii sunt liniștiți, au o serie de 4 jocuri fără eșec și încheie stagiunea cu un meci fără nicio importanță în ceea ce-I privește. Gazdele au 4 întâlniri consecutive pierdute, ultimul succes fiind tocmai la Cugir. În urmă cu o lună, în 26 aprilie, Viitorul s-a impus cu 3-2, revenind de la 0-2, cu 3 reușite în actul secund în numai 8 minute!

 

Viitorul: Checicheș – Milandru/ cpt, D. Popa, Podea, Țica, Bara, Băbuțan, Herciu, Gligor, I. Moldovan, D. Mureșan; rezerve Corjenco, Mocanu, Cr. Istrate, Benke, D. Pop, Dreve, Irimie, Thiam, Crăciun. Antrenor Laurențiu Rus.

Metalurgistul: Herlea – Dohotariu, Onaci (46, R. Păcurar), Vitinha, Kiraly, Șaucă/ cpt, Udrea (59, Raica), M. Barbu (72, Gavrilă), Cocan, P. Păcurar, M. Domșa (59, Bura); rezerve Perjeriu, L. Itu, Neagu, Cîrloanță, Vl. Popa. Antrenor Lucian Itu.

Arbitri C. Olaru (Rm. Vâlcea), L. Zifceac (Oradea), G. Urs (Oradea) Observatori D. Jica (Bistrița), Raluca Șerban (București)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: ACSM Codlea – CIL Blaj 1-2 (1-0), în prima manșă a barajului de promovare! Echipa din „Mica Romă”, revenire de senzație și pas important spre Liga 3!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, campioana din Alba, a reușit să întoarcă rezultatul și să învingă în deplasare pe ACSM Codlea, scor 2-1 (0-1), reprezentanta județului Brașov, în prima manșă a barajului de promovare în Liga 3. Returul se va disputa duminică, 23 iunie, de la ora 17.30, în „Mica Romă”. Blajul are oprtunitatea să revină pe a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea