Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Viitorul Cluj – CS Ocna Mureș, „finală” pentru salvare sâmbătă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Viitorul Cluj a învins net CSU Alba Iulia, scor 3-0 (3-0), în “intermediară”, și are sâmbătă, la ora 18.00, la al doilea meci conscutiv pe “Dan Anca”, o “finală” a supraviețuirii cu CS Ocna Mureș. Vizitatorii nu pot conta pe R. Stângă și D. Ghiță, fără drept de joc, dar va reveni Al. Giurgiu.

Trupa lui Marius “Papi” Popescu are 8 puncte în față, iar un rezultat pozitiv ar însemna condamnarea aproape matematică la retrogradarea a “Sodei dragă”. Ocnamureșenii au învins cu 2-0 în etapa intermediară pe Avântul Reghin, dar sunt cu spatele la zid.

În sezonul regular s-au consemnat victorii categorice ale gazdelor, 4-0 la Ocna Mureș, respectiv 3-0 pe Someș, dar acum o lună clujenii au dat lovitura la Ocna, au câștigat cu 2-0 și s-au distanțat la 7 puncte în ierarhie. Clujenii au 13 puncte în ultimele 5 etape și au urcat pe locul 6!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Se trage cortina peste Liga 3 cu derby „de Alba” CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda | Metalurgistul Cugir, deplasare în ultima rundă,

Dan HENEGAR

Publicat

în

Se trage cortina peste Liga 3 cu derby „de Alba” CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda, la Zlatna, Metalurgistul Cugir, deplasare în ultima rundă, ambele jocuri sunt vineri, 24 mai Dacă CS Universitar Alba Iulia, singura reprezentată a județului în play-off, a intrat săptămâna trecută în vacanță, în acest weeekend, mai precis vineri, 24 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea