Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

Viitorii pompieri în… focul selecţiei la ISU Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba selecţionează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, Arma „Pompieri”. Înscrierile se fac la sediul ISU Alba (0258/810411, int. 103), din zona Bărăbanţ, în zilele lucrătoare, între orele 9.00 – 15.00, pentru ofiţeri până în 3 iunie, iar pentru subofiţeri, până în 1 iulie. Alte aspecte legate de admitere pot fi vizualizate pe site-urile www.igsu.ro, secţiunea Încadrări (pentru şcoala de subofiţeri), www.academiadepolitie.ro/Facpmp, www.armyacademy.ro (pentru Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu).
Pentru ofiţeri, la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti vor exista 40 de locuri (bărbaţi). La Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, pentru ofiţeri vor fi scoase la admitere 3 locuri (bărbaţi şi femei): 1 loc la specialitatea Finanţe-contabilitate şi 2 locuri la specializarea Intendenţă. La Academia Tehnică Militară Bucureşti vor fi puse la bătaie 4 locuri (bărbaţi şi femei): 2 locuri la specialitatea Blindate, automobile şi tractoare şi 2 locuri la specialitatea Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională. Durata studiilor la Facultatea de Pompieri şi la Academia Tehnică Militară este de 4 ani, iar la Academia Forţelor Terestre Sibiu este de 3 ani.
Pentru subofiţeri, Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti-Prahova, cu durata studiilor de 2 ani, va scoate la admitere 104 locuri pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă (bărbaţi) şi 16 locuri pentru maiştri militari auto (bărbaţi).
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Workshop de restaurare și conservare a monumentelor din piatră, la Sebeș: Înscrieri, până în 30 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Workshop de restaurare și conservare a monumentelor din piatră, la Sebeș: Înscrieri, până în 30 iunie 2024 Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Muzeul Municipal „Ioan Raica”, în parteneriat cu Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și cu Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, organizează, în perioada 1-9 august 2024, în grădina muzeului din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea