Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO/Cornel Comşa: ”În Consiliul Judeţean Alba există un ménage à trois. USL Alba nu există”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*”Consiliul Judeţean s-a întors cu 8 ani în urmă, prin concubinajul dintre PNL şi PDL”

Deputatul PP-DD Cornel Comşa, a comentat, într-o conferinţă de presă, situaţia politică din Alba criticând dur conducerile locale ale PNL şi PDL. Comşa consideră că ”USL e inexistent în Alba. PNL şi PDL sunt conduse de doi jupâni. PSD e scăpat din mână de Dîrzu”.

Acum trei luni de zile vă spuneam că în Consiliul Judeţean Ion Dumitrel s-a pupat pe gură cu Teodor Atanasiu. Am sperat că lucrurile nu vor rămâne aşa, că se vor schimba şi că USL-ul va funcţiona cu adevărat în judeţul Alba. Acum, Consiliul Judeţean s-a întors cu 8 ani în urmă, prin concubinajul dintre PNL şi PDL. Iar ultimul baston pe care PDL-ul se sprijină este PNL-ul . Liberalii sunt cei care ajută PDL să nu se prăbuşească”, a declarat Comşa.

În ceea ce priveşte PSD Alba, deputatul PP-DD crede că organizaţia judeţeană a fost “scăpată din mână” iar consilierul judeţean Ioan Florea este de partea lui Ion Dumitrel, concluzia fiind că ”singura opoziţie din Consiliul Judeţean Alba sunt cei trei consilieri PP-DD”.

De asemenea, acesta i-a numit ”jupâni” pe liderii PNL şi PDL Alba care conduc organizaţiile judeţene de peste 20 de ani, atrăgând atenţia că ”într-o construcţie democratică, o filială judeţeană trebuie să se reformeze în timp, să se redefinească şi să progreseze”, şi consideră că cele două partide au ”subjugat instituţiile statului atât la nivel judeţean cât şi naţional”.

Am sperat ca oamenii să trăiască mai bine iar politicienii să nu mai alerge atât de mult doar după ce le dictează interesele de moment. Vă asigur că eu şi colegii mei din PP-DD nu vom închide gura. Oricum, eu cred că mai există speranţă, la fel cum cred că în PNL, PSD sau PDL există şi oameni oneşti”, a mai decalarat Cornel Comşa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea