// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

VIDEO. Zi proastă pentru proprietarul unui BMW: Și-a parcat mașina neregulamentar, iar apoi a fost ridicată

Firma care se ocupă de ridicarea mașinilor parcate neregulamentar a ”capturat”, marți, un autoturism marca BMW, din zona centru a municipiului Alba Iulia, iar proprietarul acestuia are de achitat pentru recuperarea autoturismului o taxă în valoare de 380 de lei, plus TVA, dar şi o sancţiune contravenţională.

Mașinile care sunt parcate neregulamentar, în Alba Iulia, sunt ridicate, decizia fiind în vigoare de la 1 februarie. Această hotărâre, care a trecut de votul consilierilor locali, a fost atacată în instanță de liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, însă judecătorii nu au dat câștig de cauză.

Tarifele stabilite în consiliul local pentru sunt 220 de lei/vehicul plus TVA pentru operaţiunea de ridicare a vehiculului, 130 de lei/vehicul plus TVA pentru operaţiunea de transport a vehiculului de la locul ridicării până la locul de depozitare, la care se vor adăuga cheltuielile operatorului, respectiv 30 de lei/vehicul pentru prima zi de depozitare şi 45 de lei/vehicul pentru perioadele mai mari de 24 de ore.

Astfel, cei care îşi recuperează maşina în mai puţin de 24 de ore au de achitat o taxă de 380 de lei plus TVA, dar şi o amendă contravenţională.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la VIDEO. Zi proastă pentru proprietarul unui BMW: Și-a parcat mașina neregulamentar, iar apoi a fost ridicată

 1. Haules Baules 10.07.2018 la 15:32

  Astept comentariile trompetelor frustrate care scriau ca masinile se ridica preferential.

  • Cetatean Alba Iulia 11.07.2018 la 13:49

   Masina avea nr de SM nu de AB deci nu il “cunostea” nimeni in Alba Iulia si era pe pana, deci omul a facut pana a parcat unde a putut probabil sa mearga la o vulcanizare iar Politia Locala si-a facut datoria. Ghinion pentru proprietar.

 2. parcarea 10.07.2018 la 15:45

  Cei care tin insa o ,,parcare cu plata,, inchisa si nu aduce nici un beneficiu, nu sunt taxati de nimeni ? Poate isi aduc aminte alegatorii cind trebuie !

 3. Cetatean de Alba 10.07.2018 la 19:13

  foarte legal si daca pot folosi cuvantul elegant pt. ce i care ne sfideaza , asta trebuie sa se intample in fiecare zi!
  bravo municipalitate, bravo dl. consilieri !

 4. Cetatean de Alba 10.07.2018 la 19:17

  sunt convins ca bnw-istul asta nu are bani de combustibil … numai daca vinde ceva plante etnobotanice , m as bucura sa incerce ca politia romana o sa i citeasca repede … !!!!

 5. BOND.....James Bond 10.07.2018 la 21:16

  Mergeti si mai incolo pe Bucuresti ……aveti curajul ???? (scz caligrafia m-am grabit poate prinde-ti ceva masini parcate acolo )