Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Veteran maratonist, de 75 de ani, din Pitești, prezent la Crosul Unirii 2022: „De 20 de ani numai în costum popular”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Veteran maratonist, de 75 de ani, din Pitești, prezent la Crosul Unirii 2022: „De 20 de ani numai în costum popular”

La cea de-a 53-a ediție a Crosului Unirii desfășurat astăzi la Alba Iulia, în Șanțurile Cetății, au participat alergători de toate vârstele. Printe aceștia o prezență pitorească a fost și sportivul veteran, Marian Tănăsie, în vârstă de 75 de ani venit tocmai din Pitești.

CITEȘTE ȘI: 1 DECEMBRIE 2022, la Alba Iulia. PROGRAMUL FINAL al manifestărilor organizate de primărie și CJ, în Capitala Marii Uniri, de Ziua Națională a României

„Voi participa la Crosul Unirii împreună cu colegii veterani sportivi pentru domnul Cioca, care este de aici. De 20 de ani numai în costum popular, am și un steag cu lupul daci. Am 75 de ani și alerg de 30 de ani, de la primul maraton al Bucureștiului. Mă simt foarte bine, de aia am și venit să ne întâlnim cu colegii noștri veteran, să mai povestim să ne aducem aminte de concursuri.

YouTube video

Fără pregătire nu prea merge, alerg pe zi 5 kilometrii maxim și restul un traseu de 3 kilometri și unul de 1 kilometru și jumătate, depinde pentru ce concurs mă pregătesc. Sportul înseamnă sănătate”, a povestit veteranul Tănăsie Marian.

CITEȘTE ȘI: PARADA MILITARĂ din Alba Iulia, de 1 Decembrie 2022, ZIUA NAȚIONALĂ: Aproape 850 de militari și zeci de mijloace tehnice și autoutilitare vor participa la defilare

Evenimentul atletic de amploare marchează cele două evenimente de la 1 Decembrie, aniversarea Marii Uniri din 1918 şi sărbătorirea Zilei Naţionale a României.

Se va alcătui un clasament individual pe categorii de vârstă (la stabilirea categoriei de vârstă se ia în calcul anul nașterii). Toți participanții vor primi tricouri. Se vor premia cu diplome și medalii fiecare categorie de vârstă, atât feminin cât și masculin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea