VIDEO| Vești bune pentru lotul 1 al Autostrăzii A1, Sibiu – Boița: Stadiul fizic al șantierului, la peste 25%

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

VIDEO| Vești bune pentru lotul 1 al Autostrăzii A1, Sibiu – Boița: Stadiul fizic al șantierului, la peste 25%

Stadiul fizic al lucrărilor pe autostrada A1, lotul Sibiu – Boița, parte a autostrăzii Sibiu – Pitești, a ajuns la peste 25%, în avans față de programul asumat de constructor. Lucrările continuă, nu există nici un fel de blocaj și se lucrează cu toată capacitatea disponibilă.

La momentul actual se lucrează pe toate tronsoanele atât la terasamente, umpluturi și la structuri. Cele mai multe utilaje sunt folosite în zona văii Tălmaciului unde sunt săpate două debleuri mari și se ridică cel mai mare viaduct de pe acest lot.

ELIT

O altă parte principală a lucrărilor sunt terasamentele si structurile, aflate în construcție. La terasamente, se execută excavații în cele două deblee mari de la km 10, respectiv 12, iar materialul este ulterior transportat și așternut în umpluturi pe întreaga lungime de la km 0 la km 12.

Se lucrează de asemenea și în modul Boița, la breteaua provizorie, se fac umpluturi în sensul giratoriu, aferent drumului național.

La partea de structuri sunt finalizate toate podețele necesare trecerii animalelor mici, se lucrează la pasaje și poduri, în principal coloanele forate sunt finalizate. Nu există nici un fel de blocaj și se lucrează cu toată capacitatea disponibilă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419