Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Un olandez, îndrăgostit de România, și-a părăsit țara natală, pentru un sat din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

A dat traiul din Olanda, pe liniştea din România. Este alegerea făcută de un olandez care, de doi ani, locuieşte într-un sat din Apuseni. Şi-a adus cu el soţia şi copiii. Şi a dat vestea mai departe despre frumuseţea ţării noastre. În pensiunea pe care a ridicat-o aici, tânărul primeşte turişti din toată lumea.

La poalele Muntelui Mare, într-un loc în care timpul parcă nu mai trece şi te lasă să admiri în linişte natura, l-am găsit pe Jordi. Un olandez ce şi-a părăsit ţara ca să înceapă, alături de familia lui, o viaţă nouă pe pământ românesc.

Pentru început, au cumpărat aici o casă. Apoi, au decis să ridice şi o pensiune, cât să se poată întreţine. S-au acomodat repede. Ne-au învăţat limba, obiceiurile şi chiar reţetele.

https://youtu.be/kptXpO7tCis

Acum, Jordi îşi cheamă şi prietenii din Olanda în vizită. Şi le arată meleagurile de care s-au îndrăgostit şi pentru care au fost în stare să părăsească ţara natală.

Şi nu doar pentru o perioadă, ci pentru întreaga viaţă.

Sursa: observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Protest spontan al cetățenilor din Munții Apuseni, la Prefectura Alba: Cer reabilitarea drumului național DN 74

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO | Protest spontan al cetățenilor din Munții Apuseni, la Prefectura Alba: Cer reabilitarea drumului național DN 74 Astăzi, 8 decembrie, în Munții Apuseni a pornit un protest spontan, unde moții au blocat drumul național DN74, după ce, vreme de 3 ani, drumul încă nu a fost modernizat. Aceștia s-au deplasat la sediul Prefecturii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare