Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Un bărbat a MURIT în timp ce polițiștii îl imobilizau, în plină stradă. Oamenii legii, cercetați

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scene de groază în Pitești, unde un bărbat de 63 de ani a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiști, pentru că refuza să iasă dintr-un restaurant unde era incendiu. Cei care au intervenit sunt cercetați pentru purtare abuzivă.

Potrivit polițiștilor, bărbatul consuma băuturi alcoolice la o masă a unui restaurant unde izbucnise un incendiu.

El a refuzat să iasă din incintă, deși a fost somat să părăsească zona, dar a refuzat. Mai mult, de fiecare dată când era scos de polițiști, acesta insista violent să se întoarcă, astfel că oamenii legii l-au imobilizat.

Polițiștii argeșeni spun că bărbatul de 63 de ani a devenit recalcitrant, astfel încât s-a încercat imobilizarea lui, deși opunea rezistență.

În timpul imobilizării, bărbatul și-a pierdut starea de conștiență și a fost solicitat un echipaj medical. În ajutorul victimei, au sărit și pompierii chemați să stingă incendiul, însă bărbatul nu a putut fi salvat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă și ucidere din culpă. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Surse din anchetă arată că în bagajele bărbatului au fost găsite mai multe medicamente, însă o cauză exactă a decesului va fi stabilită doar după efectuarea necropsiei.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea