Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Truck Tunning Art s-a terminat, dar revine în 2024! Titanii șoselelor se reîntorc anul viitor în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO: Truck Tunning Art s-a terminat, dar revine în 2024! Titanii șoselelor se reîntorc anul viitor în Cetatea Alba Carolina

Truck Tunning Art ediția 2023 s-a terminat, dar titanii șoselelor vor reveni în Cetatea Alba Carolina și în 2024, au anunțat organizatorii evenimentului.

Primul weekend din luna august 2023 a reunit la Alba Iulia sute de pasionați, turiști, dar și curioși care au dorit să admire camioanele adunate în Cetatea Alba Carolina în cadrul unui eveniment de brand al municipiului Alba Iulia.

Invitat special al acestei ediții a fost cel mai puternic român, Radu Valahu. Acesta și-a demostrat încă o dată forța printr-un spectacol de zile mari, a tractat capete de camion și a acceptat provocări skanderberg din partea oricărui doritor.

Cei mai puternici titani ai șoselelor s-au întrecut într-o competiție de tracțiune jurizată prin tehnologie asistată satelit.

Nu au lipsit nici momentele artistice, pe scena Truck Tunning Art urcând trupele locale Râpa Roșie și Brothers.

Pasionații de truck tuning au pus în scenă și un spectacol de lumini și umbre denumit „Onor în Cetate” în cinstea municipiului gazdă, al cetățenilor săi și turiștilor ce au optat să fie prezenți la TTA 2023.

Organizatorii promit că evenimentul va revenii și în 2024 și va fi cel puțin la fel de spectaculos ca și cel de anul acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Număr RECORD de șefi de promoție la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia: 17 elevi cu 10 curat, mândria promoției 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Număr RECORD de șefi de promoție la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia: 17 elevi cu 10 curat, mândria promoției 2024 Vineri, 14 iunie 2024, a fost o zi încărcată de emoții pentru elevii de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia. După 8 ani încărcați atât cu momente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea