Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Tensiune și nervi întinși la maximum într-o parcare din zona Sebeș, pe A1: Sute de români veniți de peste graniță, ținuți fără apă și mâncare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| Tensiune și nervi întinși la maximum într-o parcare din zona Sebeș, pe A1: Sute de români veniți de peste graniță, ținuți fără apă și mâncare

Situaţie tensionată și oameni nervoși într-o parcare de pe Autostrada A1, în zona municipiului Sebeş din județul Alba. Totul s-a întâmplat în cursul nopţii de miercuri spre joi.

Sute de persoane aflate în patru autocare care au venit din vestul Europei şi zeci de maşini personale au staţionat într-o parcare din apropierea municipiului Sebeş, până la reglementarea situaţiei acestora.

Convoiul a fost însoţit de echipaje de poliţie şi jandarmerie. Oamenii au reclamat faptul că au făcut opt ore de la Nădlac şi până la Sebeş şi au acuzat proasta organizare a autorităţilor.

Spuneau că nu au fost lăsaţi să intre în magazine şi nici să meargă la baie, unii susținând că nu au mâncat nimic de 16 ore. ”Măcar un sandviş dacă ne dădeau şi era bine. Poliţia nu ştie ce să facă cu noi. Ne plimbă de opt ore, de colo, colo”, a afirmat un bărbat din Bucureşti care a filmat şi a postat pe internet un material video.

https://www.facebook.com/100008303779686/videos/2634230716863695/

În convoi se afla şi o maşină mortuară care transporta o persoană decedată în altă ţară. Autocarele veneau din Franţa sau Elveţia, dar în Austria s-au urcat şi români din Italia care doreau să ajungă acasă. Acesta este şi motivul pentru care toate persoanele au fost conduse în centre de carantină unde urmează să stea 14 zile. În parcare au sosit la un moment dat şi două autospeciale SMURD, în care au intrat trei persoane care se simţeau rău.

”Unii suntem veniţi din Geneva, Elveţia, şi ne plimbă de 24 de ore prin ţară că nu ştiu de capul lor, să ne bage în carantină. Nici măcar o sticlă cu apă nu ne-au dat, de mâncare nu mai zic. Am stat o lună în Franţa cât a ţinut contractul ce trebuia sa fac?”, a afirmat bărbatul din Bucureşti.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea