Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Un cartier din Alba Iulia transformat în groapa de gunoi din Cealaltă Capitală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cartierul Pîclișa a fost transformat în ” Glina din Cealaltă Capitală”! Cartoane, hârtie, PET-uri, cutii, chiştoace, pahare de unică folosinţă, resturi de mâncare, bucăţi de ciment, moloz şi fiare ruginite aruncate la voia întâmplării.

Aşa te întâmpină, în ultima perioadă, cartierul Pâclișa din Alba Iulia, despre care putem spune, fără să exagerăm, că a devenit una dintre cele mai murdare zone ale oraşului.

O scurtă plimbare prin Pâclișa te va face să nu-ţi doreşti să te întorci prea curând. Lipsa de bun simţ şi de educaţie a multora dintre semenii noştri a transformat cartierul într-un soi de groapă de gunoi, în care fiecare aruncă orice şi oriunde, fără să-i pese câtuşi de puţin de aspectul zonei în care locuieşte.

De la ambalaje, cutii din carton sau metalice, PET-uri şi până la chiştoace, ba chiar deşeuri rezultate din construcţii. De toate astea te „împiedici” și nu este de mirare că cei mai mulţi dintre locuitorii zonei spun, cu amărăciune, că cea mai mare problemă cu care se confruntă este mizeria.

Profitând de pasivitatea primăriei și a tuturor instituțiilor ” responsabile” cu protecția mediului și a sănătății populației din Alba Iulia, orașul nostru a devenit locul de aruncat gunoiul pentru tot județul Alba!

https://www.youtube.com/watch?v=GWMy9pYJk48&feature=youtu.be


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea