VIDEO ȘTIREA TA: Un cartier din Alba Iulia transformat în groapa de gunoi din Cealaltă Capitală

Cartierul Pîclișa a fost transformat în ” Glina din Cealaltă Capitală”! Cartoane, hârtie, PET-uri, cutii, chiştoace, pahare de unică folosinţă, resturi de mâncare, bucăţi de ciment, moloz şi fiare ruginite aruncate la voia întâmplării.

Aşa te întâmpină, în ultima perioadă, cartierul Pâclișa din Alba Iulia, despre care putem spune, fără să exagerăm, că a devenit una dintre cele mai murdare zone ale oraşului.

O scurtă plimbare prin Pâclișa te va face să nu-ţi doreşti să te întorci prea curând. Lipsa de bun simţ şi de educaţie a multora dintre semenii noştri a transformat cartierul într-un soi de groapă de gunoi, în care fiecare aruncă orice şi oriunde, fără să-i pese câtuşi de puţin de aspectul zonei în care locuieşte.

De la ambalaje, cutii din carton sau metalice, PET-uri şi până la chiştoace, ba chiar deşeuri rezultate din construcţii. De toate astea te „împiedici” și nu este de mirare că cei mai mulţi dintre locuitorii zonei spun, cu amărăciune, că cea mai mare problemă cu care se confruntă este mizeria.

Profitând de pasivitatea primăriei și a tuturor instituțiilor ” responsabile” cu protecția mediului și a sănătății populației din Alba Iulia, orașul nostru a devenit locul de aruncat gunoiul pentru tot județul Alba!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...