Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| „Turismul” la tomberoane în Alba Iulia: Cum și-a rezolvat „problema” un cetățean la „colțul” Dedeman

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| „Turismul” la tomberoane în Alba Iulia: Cum și-a rezolvat „problema” un cetățean la „colțul” Dedeman

„Turismul” la tomberoane rămâne, încă, o problemă arzătoare în drumul spre normalitate în ceea ce privește colectare și ridicarea gunoiului din Alba Iulia.

În timp ce unii cetățeni au ales să semneze un contract cu operatorul RER Vest – RETIM și să achite tariful aferent, chiar dacă este cel mai mare din Regiunea Centru al României, indiferent, alții găsesc metode să „se descurce”.

Este și cazul bărbatului surprins în această seară în zona Dedeman din municipiul Alba Iulia. Nu este  clar dacă acesta este sau nu conștient de ceea ce a făcut, dar ceea ce este extrem de clar este că ar trebui să vedem o colaborare cât mai solidă și închegată între instituțiile locale, prin monitorizare a punctelor de colectare, sau alte obligații prevăzute de legislația României, înspre eradicarea acestui fenomen ce nu aduce cinste orașului în anul 2022.

 

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea