Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| ”Munții noștri… gunoaie poartă. Imagini cu râul Arieș, plin de gunoaie, în aval de Barajul de la Mihoești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Râul Arieș, în aval de barajul de la Mihoiești, este plin de gunoaie aduse de apă în urma ploilor abundente din ultimele zile.

Un locuitor din zonă a filmat imaginile și le-a postat pe Facebook, în speranța că autoritățile se vor autosesiza și vor lua în cele din urmă măsuri pentru a opri poluarea apei cu gunoaie și a-i sancționa pe cei responsabili.

„De’a dreptul revoltător!

Azi, 19.06.’20, cursul Arieșului în aval de Barajul de la Mihoiești (în preajma orașului Cîmpeni).

YouTube video

Imagini care „încântă”, cu și despre, faptele inedite ale moților din amonte de Cîmpeni. Și, ca să fie tabloul complet, vă mărturisesc că ăștia ce comit astfel de năstrujnicii asupra mediului, nu respectă nici măsurile de combatere a epidemiei.

Serios că nu veți găsi unul singur cu mască în spații închise cum prevede legea. Carevasăzică, niciun motiv pt noi, ca să ne mândrim cu faptele de azi ale moțiilor, cu precădere ale acelora ce locuiesc în amonte de Barajul de la Mihoiești.

Niciunul!”, a scris cetățeanul în postarea de pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea