VIDEO ȘTIREA TA. ”Liniuțe” cu motocicletele în miez de noapte pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Alba Iulia. Albaiulienii care locuiesc în zonă au ajuns la capătul răbdării

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Mai mulți albaiulieni care locuiesc în zona Bulevardului 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, se plâng de zgomotul făcut noapte de noapte de ”șmecherii” cumotociclete puternice.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În fiecare noapte, câțiva motocicliști se strâng în zona dintre Casa de Cultură a Sindicatelor și Hotel Cetate pentru a-și etala ”bolizii” și pentru a face ”liniuțe” . Desigur, fără a ține cont de faptul că zgomotul produs de motoare care nu-i lasă să doarmă pe albaiulienii care locuiesc în apropiere.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

”Aproape noapte de noapte, de pe la orele 23.30 până la ore târzii, trebuie să suportăm scrâșniturile de cauciucuri, ambalările de accelerație, demarajele în forță ale unor motociclete. Este pe cât de periculos pentru circulație, pe atât de deranjant pentru noi, cei care dormim la ora aceea”, se plânge un locatar din zonă.

Oamenii speră ca autoritățile să intervină și neplăcuta situație să își găsească rezolvare cât mai curând.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Newbie 8 august 2019 at 19:22

La fel este si pe Bulevardul Revolutiei 1989! De la Lidl la fostul cinema Dacia.

Probabil numai o organizare a cetatenilor (paza de cartier) mai poate face ceva. Politia locala si nationala ZERO barat!

Croco 8 august 2019 at 19:38

In Sebes exista un motociclist care face zi si noaptea un zgomot infiorator dar organul de resort are dopuri in urechi !

Eu 9 august 2019 at 1:00

Dealtfel stiu sa se „mobilizeze”uneori si sa „atraga atentia celor pe 4 roti ca sunt si ei in trafic”.Ce sa-i faci,au drepturi,nimic de zis,dar obligatii nu?Desigur,nu pun toti motociclistii in aceeasi oala,dar putin respect fata de cei din jur nu strica!

dolfi 9 august 2019 at 10:41

acesti cacanari cu doua roti trebuie pedepsiti drastic si in paralel sa fie consiliati psihologic, ca sa inteleaga ca daca s-au nascut cu puța mică, indiferent ce fac, nu le va mai creste.
Daca „organele abilitate” nu iau masuri, cetatenii sa puna mana pe… par si sa faca ordine.

Eu 9 august 2019 at 11:16

Stimate Dolfi,probabil ca au vreo frustrare,ceva de vor sa „atraga atentia”pe 2 roti.Cat despre chestia aia mica,nicio problema-e de lapte,cade si va creste alta.

Comentariile sunt oprite