VIDEO/ ȘTIREA TA: Coadă uriașă la Serviciul de înmatriculări auto din Alba Iulia – efectul mini-vacanței pentru bugetari, de la începutul săptămânii

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Holul clădirii în care se află sediul Serviciului de înmatriculări auto a fost plin, joi dimineața, potrivit imaginilor surprinse de un cititor al publicației ziarulunirea.ro

coada inmatriculariSituația a fost provocată, cel mai probabil, de intreruperea programului de lucru de la începutul săptămânii, când Guvernul a decis ca și data de 23 ianuarie să fie zi liberă pentru bugetari.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

De altfel, aglomerația la acest serviciu nu este o noutate, iar cetățenii s-au plâns de nenumărate ori că, pentru a înmatricula o mașină, trebuie să stea la coadă ore în șir. Se pare, însă, că autoritățile nu au reușit să rezolve problema, motivând de fiecare dată că duc lipsă de personal.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

UPDATE: Cititi si Prefectura Alba: ”Din 1 februarie, înmatricularea autovehiculelor se va efectua în baza unor programări” – Numerele de telefon la care puteți apela

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Florin 26 ianuarie 2017 at 11:04

Serviciul de inmatriculari, Posta Romana, Impozite…astea sunt serviciile de calitate oferite cetatenilor intr-un „smart” city al anului 2017 ?
Sa pui hotspot-uri wi-fi prin oras si sa le oferi asemenea servicii cetatenilor in 2017, e ca si cum ai avea BMW si stai la casa cu buda in curte.

Tara de lumea a treia!

floricel 26 ianuarie 2017 at 18:57

Pfffffiu cati nu cunosc care stau la casa, cu buda in curte si fara asfalt la poarta. Zeci. BMW-ul lor este insa din o mie noua suta toamna.

Florin. 26 ianuarie 2017 at 13:02

Ia o sa se umple orasul de rable a caror testare ITP/RAR ramane indoielnica.

lupul singuratic 26 ianuarie 2017 at 13:49

Nu este subiectul discutiei ca vor fi aduse rable, este si asa ceva important ci,,,,, problema este MODUL GROSOLAN CUM SANT UMILITI OAMENII DE AUTORITATI CARE SANT CONTRIBUABILI, ACEST SERVICIU ESTE SUBORDONAT PREFECTULUI CARE ESTE TOT UN NESIMTIT CA SI ANUL TRECUT A FOST SESIZATA PROBLEMA DAR NU AU FOST LUATE MASURI.In orasele civilizate sant eliberate numere electronice si omul se prezinta la ghiseu in ordinea numerelor , nu se inghesuie gramada ca in Alba Iulia , este vorba de nesimtire si dezinteres . Sa le fie rusine tuturor vinovati .

ion 26 ianuarie 2017 at 18:37

guvernanti nesimtiti

Comentariile sunt oprite