Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Statui vivante – apariții inedite în Piața Cetății, în ultima zi de Alba Iulia Music&Film Festival 2023. Cupidon și Regina Zăpezii, atracția serii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viața din Cetate nu a fost niciodată anostă, dimpotrivă. Străzile și ulițele vechii așezări medievale au fost, întotdeauna, împânzite de muzicieni stradali, negustori și diferite personaje care au început să se contopească și să facă parte din istoria locului.

Cupidon și Regina Zăpezii și-au făcut apariția în ultima zi de festival, în Cetatea Alba Carolina și au atras privirile curioase ale oamenilor.

YouTube video

Albaiulienii și turiștii s-au putut bucura de întâlnirea inedită cu statuile vivante, întâlnirea fiind deosebit de apreciată de toți cei prezenți, care pot să-și adauge de acum, în albume, încă o amintire plăcută.

În ansamblul artelor străzii, statuia vivantă ocupă un loc aparte. Misterioasă, surprinzătoare, amuzantă adesea, profundă uneori, statuia vivantă nu poate fi ocolită, atrage privirile ca un magnet, incită la comentarii, propune meditații asupra condiției umane și nu poate fi uitată niciodată. Orice turist care a trecut prin Alba Iulia duminică va povesti cu siguranță că s-a plimbat și a admirat statuile umane din Cealaltă Capitală a românilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte” Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea