VIDEO ȘOCANT: În Ucraina s-a dezlănțuit iadul! Jandarmii incendiați cu cocktail-uri Molotov

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

proteste KievProtestele din capitala Ucrainei au reizbucnit zilele trecute, luând forme de o violență extremă, după ce Parlamentul ucrainian a adoptat o serie de legi, fără dezbateri publice, care au intrat în vigoare luni, 20 ianuarie și prin care se limitează drastic libertatea de adunare publică a ucrainienilor, se interzice montarea corturilor neautorizate în locurile publice. De asemenea calomnierea unui oficial guvernamental a devenit infracțiune și se pedepsește cu închisoarea, persoanele care merg cu mașinile personale în coloane mai mari de cinci autoturisme riscă să aibă carnetul suspendat și mașinile confiscate. Noua lege etichetează toate ONG-urile cu finanțare externă ca „agenții străine”.

Peste o sută de mii de protestatri au ieșit duminică în Piata Independentei din centrul capitalei ucrainiene, la temperarturi sub zero grade Celsius, înarmați cu pietre și cocktail-uri Molotov. Luptele de stradă dintre manifestanți și jandarmi au atins niveluri extreme de violență și s-au lăsat cu sute de răniți.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Statele Unite al Americii și mai multe state din UE și-au exprimat public profunda îngrijorare cu privire la legile anti-protest adoptate peste noapte de Parlamentul ucrainean.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

4 Comentarii

j 21 ianuarie 2014 at 15:18

Nebuni… Insa atentie la ce va urma in Ucraina care se afla in pragul unui razboi civil de proportii si avem granita comuna.

max 21 ianuarie 2014 at 15:50

..adoptate peste noapte de Parlamentul European… gura prostului adevar graieste

S.P.Q.R. 21 ianuarie 2014 at 20:54

URAAAAA….FOARTE BINEEE…..SA VINA ROMANIA…LA RIND !!! SA INCEAPA BALULLL !!! SA SE DECLANSEZE INFERNUL SI RAZBOIUL CIVIL SI LA NOI….Dar pina cind,o viata trista si un trai amar ? Aia de ce,sint in drum ??? POATEEE,…”DE PREA BINEE” ???

cugireanul 23 ianuarie 2014 at 11:33

Sper sa inceapa doar scanteia sin in Romania ca multi vor avea copii cu pensii de urmasi. De la primari si pana la Iliescu. Tradatori si vanzatori de tara .

Comentariile sunt oprite