Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Sfârșit de an cu ghinion pentru 8 cugireni – autocarul în care se aflau a luat foc la granița dintre Ungaria și Austria

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un autocar care transporta 46 de persoane în Germania a luat foc noaptea trecută, în apropiere de granița dintre Ungaria și Austria. Între pasageri se aflau și 8 cugireni, care mergeau la muncă sau să-și petreacă Revelionul cu rudele care muncesc în străinătate.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă toți pasagerii au rămas fară bagaje, care s-au făcut scrum odată cu autocarul. Potrivit martorilor, pompierii au ajuns la aproximativ 30 de minute după ce au fost anunțați, astfel că nu au mai putut salva nimic.

Pe drum, în jumătatea din spate a autocarului era foarte cald iar în partea din fața oamenii erau nevoiți să stea îmbrăcați ca afară. Până la urmă au cerut șoferului să ridice temperatura și imediat am simțit că mașina s-a umplut de fum. Șoferul a oprit într-o parcare. Am coborât cu toții. Unul dintre pasageri a vrut să-și scoată bagajul din cală și când a deschis ușa a observat că totul era cuprins de flăcări. Ne-am îndepărtat cu toții de locul incendiului și la foarte scurt timp întregul autocar a luat foc”, a explicat pentru ziarulunirea.ro unul dintre .pasagerii din Cugir.

Acesta a mai spus că au fost cazați cu toții peste noapte într-un internat dintr-un oraș aflat în apropiere iar dimineață la ora 11.00 au plecat cu un alt autocar spre Germania.

Pentru bagajele distruse pasagerii au primit câte 100 de euro, reprezentând avansul din despăgubirea datorată de firma care deține autocarul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea