VIDEO: Sfârșit de an cu ghinion pentru 8 cugireni – autocarul în care se aflau a luat foc la granița dintre Ungaria și Austria

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un autocar care transporta 46 de persoane în Germania a luat foc noaptea trecută, în apropiere de granița dintre Ungaria și Austria. Între pasageri se aflau și 8 cugireni, care mergeau la muncă sau să-și petreacă Revelionul cu rudele care muncesc în străinătate.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă toți pasagerii au rămas fară bagaje, care s-au făcut scrum odată cu autocarul. Potrivit martorilor, pompierii au ajuns la aproximativ 30 de minute după ce au fost anunțați, astfel că nu au mai putut salva nimic.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe drum, în jumătatea din spate a autocarului era foarte cald iar în partea din fața oamenii erau nevoiți să stea îmbrăcați ca afară. Până la urmă au cerut șoferului să ridice temperatura și imediat am simțit că mașina s-a umplut de fum. Șoferul a oprit într-o parcare. Am coborât cu toții. Unul dintre pasageri a vrut să-și scoată bagajul din cală și când a deschis ușa a observat că totul era cuprins de flăcări. Ne-am îndepărtat cu toții de locul incendiului și la foarte scurt timp întregul autocar a luat foc”, a explicat pentru ziarulunirea.ro unul dintre .pasagerii din Cugir.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Acesta a mai spus că au fost cazați cu toții peste noapte într-un internat dintr-un oraș aflat în apropiere iar dimineață la ora 11.00 au plecat cu un alt autocar spre Germania.

Pentru bagajele distruse pasagerii au primit câte 100 de euro, reprezentând avansul din despăgubirea datorată de firma care deține autocarul.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

1 comentariu

apoliticul 30 decembrie 2013 at 14:10

Lucrurile astea se intimpla deoarece firmele de transport fac reviziile doar in acte.Nu au timp de pierdut deoarece un autocar care sta nu produce bani.Pe mine cu autoturism daca am o problema ma trimite sa o rezolv inainte de a trece revizia(asa si este normal sa fie).
Cind o sa aplice aceeasi masura pentru toti?

Comentariile sunt oprite