Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Seviştean Popa, antrenor HC Alba Sebeş după succesul cu Măgura Cisnădie: „Fetele au jucat ceea ce am pregătit”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urmă cu patru luni, Seviştean Popa era director tehnic al echipei HC Alba Sebeş, însă după plecarea lui Alexandru HC Alba Sebes-Magura Cisnadie81Weber la Măgura Cisnădie Teanu Popa a preluat banca tehnică şi a reuşit să pregătească echipa astfel încat a terminat turul pe prima poziţie cu victorii pe linie. Ieri, în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş, HC Alba Sebeş s-a impus cu 30-20 (17-7) în derby-ul cu Măgura Cisnădie, iar handbalistele antrenate de Teanu Popa au condus întreaga partidă, încurajate de o sală plină până la refuz.

Imediat după terminarea partidei Seviştean Popa şi-a felicitat elevele şi a participat alături de acestea la tradiţionalul „Mulţumim” dedicat suporterilor prezenţi în număr de aproximativ 800 în Sala „Florin Fleşeriu”. Despre partidă, experimentatul antrenor al Sebeşului a declarat că: „Am pregătit acest meci de două săptămâni, iar fetele au înţeles ceea ce le-am transmis şi am făcut o partidă bună”. Cât despre atmosfera din sală, Seviştean Popa a spus că: „Acest public a fost minunat, îmi aduce aminte de jocurile din Liga Naţională”. Întreaga declaraţie a tehnicianului de la HC Alba Sebeş o puteţi urmări în video-ul postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea