Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Se circulă pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, între Sebeș și Alba Iulia: Traficul rutier, deschis de la ora 16:30

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se circulă pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, între Sebeș și Alba Iulia: Traficul rutier, deschis de la ora 16:30

Circulația rutieră pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între Sebeș și Alba Iulia s-a deschis joi, 3 noiembrie, de la ora 16:30, după ce tot astăzi a avut loc inaugurarea celor 15 kilometri, în prezența ministrului Transporturilor Lucian Bode.

„Ultimele săptămâni, pe lotul 1 au fost intense, antreprenorul s-a mobilizat exemplar, lucru pentru care îi mulțumesc pe această cale, îi mulțumesc lui, le mulțumesc subcontractorilor și le mulțumesc tuturor celor care au muncit aici în acești ani, astfel încât să putem deschide azi traficului cei 15 kilometri din acest obiectiv”, a declarat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, în cadrul declarațiilor de presă de pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș – Turda.

Circulația pe Autostrada A10, lotul 1 între Sebeș și Alba Iulia se va deschide fără ca nodurile de la capete, cel de la Sebeș și cel de la Alba Iulia Nord, să fie terminate complet. La Sebeș legătura cu DN1 și implicit cu autostrada A1 se va face prin sensurile giratorii existente, prin intermediul bretelelor mici, 5 și 6.

YouTube video

Nodul rutier Alba Iulia Sud va fi finalizat complet și se va putea circula normal până la Alba Iulia Nord, la km 14.8, unde drumul se va îngusta la o bandă pe sens, iar intrarea/ieșirea de pe autostradă pe această zonă se va face doar virând la dreapta.

Practic cineva care coboară la Alba Iulia Nord de pe autostradă și vrea să ajungă la Alba Iulia, va trebui să facă dreapta spre Sântimbru, să se întoarcă la sensul giratoriu de lângă Astoria, pe breteaua pe care se circulă în prezent spre Alba Iulia.

YouTube video

La fel, cei care vor să intre pe autostradă dinspre Turda vor trebui să intre în vechiul sens giratoriu de la Alba Iulia Nord și să se întoarcă pe breteaua existentă pentru a vira dreapta spre autostradă.

YouTube video

Există promisiuni din partea antreprenorului, că până de Crăciun s-ar putea da în circulație drumul de pe vechiul amplasament al DN-ului. Întrucât nodul rutier Alba Iulia Sud este complet, este de preferat ca la început să fie folosit acesta, mai ales dacă primăria Alba Iulia va instala un sens giratoriu în Partoș, care le va permite șoferilor ca fâcând stânga pe lângă pasarelă să se întoarcă spre Alba Iulia.

[nggallery id=8060]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea