Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Șanse ca o mare parte din lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda să ajungă „la negru” până la finalul anului 2020

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șanse ca o mare parte din lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda să ajungă „la negru” până la finalul anului 2020 • Grecii de la Aktor lucrează cu două stații deasfaltare, iar componentele celei de-a treia sunt pe drum

Pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, în sfârșit pare că începe să se vadă luminița de la capătul tunelului, existând șanse mari ca până la finalul anului 2020 mare parte a lotului 2 să fie asfaltat. În prezent grecii de la Aktor au pus în funcțiune cea de a doua stație de asfalt, în ferestrele în care vremea le permite, lucrând în plin cu ambele stații.

O a treia stație de asfaltare urmează să fie instalată de către Aktor, componentele acesteia fiind pe drum. Stațiile de asfaltare funcționează în zona organizării de șantier de la Beldiu, orașul Teiuș.

YouTube video

Ieri, grecii de la Aktor așterneau balast stabilizat la km 28, în partea de jos a orașului Teiuș, și asfaltau la km 22 în zona Oiejdea.

YouTube video

În zona viitorului pasaj peste calea ferată de la Teiuș, firma Retter a adus primele grinzi metalice, dar încă nu se poate lucra efectiv la viaduct până la relocarea tuturor stâlpilor de înaltă tensiune, operațiune care va fi terminată probabil până la finalul acestei luni.

YouTube video

Reamintim că pentru prima dată în luna mai grecii de la Aktor au reușit să realizeze un progres fizic lunar peste cel al italienilor de la Pizzarotti, de pe lotul 1.

Dacă vremea le-o va permite și nu intervin alte blocaje financiare, lucrând cu trei stații de asfaltare, există șanse mari ca până la finalul anului 2020 o mare parte din lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda să fie asfaltat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea