VIDEO| Șanse ca o mare parte din lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda să ajungă „la negru” până la finalul anului 2020

Șanse ca o mare parte din lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda să ajungă „la negru” până la finalul anului 2020 • Grecii de la Aktor lucrează cu două stații deasfaltare, iar componentele celei de-a treia sunt pe drum

Pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, în sfârșit pare că începe să se vadă luminița de la capătul tunelului, existând șanse mari ca până la finalul anului 2020 mare parte a lotului 2 să fie asfaltat. În prezent grecii de la Aktor au pus în funcțiune cea de a doua stație de asfalt, în ferestrele în care vremea le permite, lucrând în plin cu ambele stații.

O a treia stație de asfaltare urmează să fie instalată de către Aktor, componentele acesteia fiind pe drum. Stațiile de asfaltare funcționează în zona organizării de șantier de la Beldiu, orașul Teiuș.

ELIT

Ieri, grecii de la Aktor așterneau balast stabilizat la km 28, în partea de jos a orașului Teiuș, și asfaltau la km 22 în zona Oiejdea.

În zona viitorului pasaj peste calea ferată de la Teiuș, firma Retter a adus primele grinzi metalice, dar încă nu se poate lucra efectiv la viaduct până la relocarea tuturor stâlpilor de înaltă tensiune, operațiune care va fi terminată probabil până la finalul acestei luni.

Reamintim că pentru prima dată în luna mai grecii de la Aktor au reușit să realizeze un progres fizic lunar peste cel al italienilor de la Pizzarotti, de pe lotul 1.

Dacă vremea le-o va permite și nu intervin alte blocaje financiare, lucrând cu trei stații de asfaltare, există șanse mari ca până la finalul anului 2020 o mare parte din lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda să fie asfaltat.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...