Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Românii ascultă sfaturile lui Iohannis de pe terenul de golf de la Pianu: Protest inedit pe o șosea din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Românii ascultă sfaturile lui Iohannis de pe terenul de golf de la Pianu: Protest inedit pe o șosea din țară

După ce Klaus Iohannis le-a recomandat românilor să joace golf, un sport care necesită o investiție de mii de lei pentru a fi practicat, un localnic din județul Vaslui, atrage atenția asupra stării proaste a drumurilor și recurge la jocul de golf recomandat românilor de președinte.

„Cred că a venit momentul sa nu mai credem în speranța că acest drum DJ244A va fi reabilitat de catre Consiliul județean, ei știu doar să pună petice sau arunca gunoiul sub preș că poate așa prostii nu o sa vadă bătaia de joc!

Așa că, ar trebui sa nu mai fim nepăsători și să incepem in a strânge semnături pentru a le cere celor de la județ reabilitarea acestui drum”, a scris omul pe facebook.

”Golful este un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, spunea președintele pe terenul de golf Pianu de Sus.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

21 februarie: Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Cuvios Timotei, cel din Simboli

Ziarul Unirea

Publicat

în

21 februarie: Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Cuvios Timotei, cel din Simboli Despre viața Sfântului Cuvios Timotei se cunosc relativ puține lucruri. Ceea ce a rămas în amintirea Bisericii au fost faptele sale deosebite și înălțimea virtuților la care a ajuns. Citește și: Când este Paștele Ortodox și Paștele Catolic în anul 2024, 2025, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea