Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Românii ascultă sfaturile lui Iohannis de pe terenul de golf de la Pianu: Protest inedit pe o șosea din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românii ascultă sfaturile lui Iohannis de pe terenul de golf de la Pianu: Protest inedit pe o șosea din țară

După ce Klaus Iohannis le-a recomandat românilor să joace golf, un sport care necesită o investiție de mii de lei pentru a fi practicat, un localnic din județul Vaslui, atrage atenția asupra stării proaste a drumurilor și recurge la jocul de golf recomandat românilor de președinte.

„Cred că a venit momentul sa nu mai credem în speranța că acest drum DJ244A va fi reabilitat de catre Consiliul județean, ei știu doar să pună petice sau arunca gunoiul sub preș că poate așa prostii nu o sa vadă bătaia de joc!

Așa că, ar trebui sa nu mai fim nepăsători și să incepem in a strânge semnături pentru a le cere celor de la județ reabilitarea acestui drum”, a scris omul pe facebook.

”Golful este un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, spunea președintele pe terenul de golf Pianu de Sus.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea