Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Proiectul noii Legi a Sănătății în dezbatere la Alba Iulia – vezi declarații ale ministrului Vasile Cepoi, ale participanților și imagini din timpul evenimentului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Reprezentanți ai tuturor instituțiilor din sistemul de sănătate din Alba, ai Colegiului Medicilor dar și reprezentanți ai pacienților, au participat astăzi la întâlnirea cu ministrul Vasile Cepoi, desfășurată în Alba Iulia, tema fiind proiectul noii Legi a Sănătăți aflat în această perioadă în dezbatere publică.

Evenimentul a debutat cu prezentarea principalelor modificări pe care această lege le propune, cele mai importante fiind descentralizarea sistemului de asigurări de sănătate și reorganizarea rețelei publice a spitalelor.

Pentru a solicita lămuriri și pentru a face propuneri, în cadrul dezbaterii au luat cuvântul reprezentanți ai spitalelor, medicilor și pacienților.

Iată declarații și imagini de la eveniment:

La Conferința de presă susținută la finalul întâlnirii, ministrul Sănătății Vasile Cepoi a declarat că majoritatea organizațiilor cu care s-au purtat discuții susțin proiectul de lege și că au fost făcute și propuneri de modificare ce vor fi cuprinse în noua ediție a proiectului care va fi publicată la sfârșitul lunii septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare” O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare, o piață în care autoritățile privesc pasive la posibile abuzuri și manipulări de preț, lipsite de instrumente de intervenție. Era de dorit ca plafonarea la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare