VIDEO| Primele grinzi, montate la podul peste râul Mureș, de la Șeușa: Podul va facilita transportul către Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Lucrările la podul peste râul Mureș, la Seușa, avansează văzând cu ochii. Vineri, 28 august, primele grinzi au fost montate deja pe piloni.

„La Ciugud construim un nou pod peste Râul Mureș, o investiție care face parte din planul de mobilitate al comunei. Primele grinzi sunt deja montate și astăzi urmează altele la rând. Am urmărit și noi, cu emoție, montarea primei grinzi, iar imaginile video le împărtășim cu drag și cu voi”, au scris pe facebook reprezentanții Primăriei Ciugud.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

👷‍♂️👷‍♀️La Ciugud construim un nou pod peste Râul Mureș, o investiție care face parte din planul de mobilitate al comunei. Primele grinzi sunt deja montate și astăzi urmează altele la rând. Am urmărit și noi, cu emoție, montarea primei grinzi, iar imaginile video le împărtășim cu drag și cu voi. 😍🎥

Publicată de Primăria comunei Ciugud pe Vineri, 28 august 2020

Podul peste Mureș va fi construit în locul punții pietonale de la Şeuşa. În prezent accesul înspre și dinspre municipiul Alba Iulia şi Ciugud se face pe cele două poduri – de la Partoş şi de la Teleac. Prin urmare, locuitorii din satele Şeuşa, Ciugud, Limba şi o parte a celor din Drîmbar ocolesc peste 7 kilometri. După finalizarea proiectului de la Şeuşa până pe strada Mărăşeşti, în Alba Iulia, vor fi de parcurs doar circa doi kilometri.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419