VIDEO. Primarul din Aiud, Oana Badea, despre știrea privind trecerea de pietoni care se termină într-un stâlp: Este FAKE NEWS

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Oana Badea, primarul din Aiud, susține, duminică, pe pagina ei de Facebook, că știrea privind trecerea de pietoni care se termină într-un stâlp de electricitate este fake news.

”Dragi aiudeni,

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

De ce asa-zisa stire cu stalpul din Aiud este FAKE NEWS, va explica exact un om de presa. Cine pierde si cine castiga din astfel de minciuni sau „Cine rade la urma, rade mai bine!”, e tot ceea ce mai adaug. O duminica cu adevarat vesela va doresc! Ion M. Ionita: „Fiecare utilizator de smartphone a devenit un om mult mai informat, asta e cert, dar nu şi mai bine informat. Mulţi sunt, de fapt, mult mai bine dezinformaţi. Din două cauze. Prima, oricine postează orice îi trece prin cap. Umberto Eco spunea că idiotul satului a căpătat voce în comunitate şi mai este şi ascultat. A doua, grupuri organizate răspândesc în mod sistematic ştiri false sau parţial false urmărind diferite scopuri, de cele mai multe ori scopuri politice. Pentru cei care au analizat foarte atent oportunităţile pe care le oferă tehnologia a devenit clar că posibilităţile de manipulare a oamenilor sunt în acest moment nelimitate”, a postat Oana Badea pe contul ei de Facebook.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Referitor la acest subiect, pe Primăria municipiului Aiud, a apărut un filmuleț în care Oana Badea explică același caz.

”Îngrijorările dumneavoastră vor fi întotdeauna ascultate de Primărie, primul nostru gând fiind acela de a lămuri starea de fapt, de a explica și de a vă convinge de buna noastră credință.

Unii, în loc să privească soluția oferită, s-au raportat la a trunchia starea de fapt, postând o imagine ruptă din context. După consultări cu Poliția Rutieră, s-a luat decizia ca trecerea de pietoni să fie amplasată în locul respectiv din două considerente: face legătura cu strada Școlii, care duce spre piață și pentru că mulți cetățeni erau puși în situația să încalce regulile elementare de circulație.

Înainte de a expune Aiudul unui eventual râs general, este bine să verifici exactitatea informațiilor”, se arată în postare.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Marius 13 mai 2018 at 19:38

ca sa nu mai riscati astfel de reactii ar fi bine sa ganditi …vopsiti trecerea in aceeasi zi cu mutarea stalpului! sau daca nu se poate ca deh suntem romani atunci faceti in ordine inversa …faceti mereu aceleasi greseli de baza. Nu deschizi santier si incepi cu finalul !? E bine ca macar reactionati…speram ca invatati din lectia asta ceva!

Cetatean 14 mai 2018 at 17:56

Ce e curios e faptul ca dna primar s-a filmat avand in fundal stalpul asezat in dreptul trecerii de pietoni. Fake news ? Oare ?

Comentariile sunt oprite