Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Prima zi fără GRATUITATE la transportul public, în Alba Iulia: „Aerul ni l-au luat, tot ne iau”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de miercuri, 24 februarie, ora 12.00, toți albaiulienii vor fi nevoiți să plătească preț întreg pentru transportul în comun. Această măsură se va aplica chiar și pentru cei care beneficiază de reduceri și gratuitate la transport.

STP spune că este obligată să impună această măsură ca urmare a restanțelor la plată acumulate de Primăria Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Alba Iulia rămâne fără GRATUITATE la transportul public. Sunt afectați pensionarii, elevii și studenții

O albaiuliancă vede acest lucru ca fiind extrem de negativ, fiind foarte revoltată de această măsură: „Aerul ni l-au luat, tot ne iau. Pensii nu dau, rușine să le fie, rușine la toți guvernanții. Am muncit atâta și nici acest drept nu-l avem, să mergem cu autobuzul de colo până colo, că suntem bolnavi și vai de capul nostru. Pensiile sunt de mizerie, rușine să le fie, dar ei n-au rușine. Când ajung la putere gata și noi suntem cei care i-au ridicat în țara asta”

YouTube video

Alți cetățeni sunt resemnații cu ideea și spun ca vor cumpăra bilete sau vor merge pe jos. „Cred că au nevoie de bani, nu au fonduri, n-am altă părere. Ne cumpărăm bilete sau mergem pe jos”

YouTube video

„Pentru mine ori că este ori că nu e totuna. Însă pentru alții, care merg la nepoți să aibă grijă de ei, chiar este necesar”, spune altă albaiuliancă pe care această măsură nu o afectează foarte mult.

YouTube video

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia, consideră un „act unilateral abuziv” măsura Societății de Transport Public de a anula gratuitățile pensionarilor și a elevilor, urmând ca această decizie să fie contestată la Consiliul Concurenței. Primarul face apel la cetățeni să fie liniștiți pentru că această problemă va fi rezolvată „într-un fel sau altul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea