VIDEO| Prima zi de relaxare în Alba Iulia: Oamenii încep să iasă la plimbare, iar magazinele se pregătesc să-și redeschidă ușile pentru clienți

Au trecut două luni grele, de la declararea stării de urgență, în care pentru a ieși din casă ne-au trebuit tot felul de declarații pe proprie răspundere, ba pentru a merge la cumpărături, ba pentru o plimbare în jurul blocului, ba pentru a scoate animalele la plimbare.

Începând de astăzi, România a intrat în stare de alertă, care presupune o libertate mai mare privind circulația persoanelor și care reprezintă pentru unii sfârșitul unei perioade de interdicții.

ELIT

Și în Alba Iulia se simte această relaxare, oamenii ieșind la plimbare într-un număr mai mare ca de obicei astăzi de dimineață. Pe bulevardul Transilvaniei și în parcul Unirii, erau parinții cu copii, oameni în vârstă și într-adevăr se simțea o altă stare de spirit.

În afară de cafenele, baruri și terase, majoritatea magazinele sunt deschise, iar administratorii și angajații se pregătesc pentru revenirea clienților.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...