Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Portarul Călin Tiut, înger și demon pentru Metalurgistul Cugir | ”Îmi cer scuze față de colegi pentru greșelile făcute”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a pus serios umărul la calificarea Metalurgistului Cugir în cel de-al 5-lea tur al Cupei României, Călin Tiut nu a făcut o partidă foarte bună cu satelitul formației ASA Târgu Mureș.

Calin Tiut1Tiut a greșit inexplicabil la golul egalizator din ultimele minute ale partiei, când a fost păcălit de un adversar cu o minge plouată în careu. Meciul a ajuns în prelungiri din cauza greșelii lui Tiut, iar acesta a ținut să își ceară scuze față de colegi, pentru eroarea comisă.

[nggallery id=965]

În prelungiri, Călin a luat un gol senzațional, la care nici portarii exeprimentați nu puteau să intervină. Cugirenii au egalat rapid și meciul a ajuns la penalty-uri. Acolo, Tiut a reușit să apere două lovituri și a fost pe cale să își spele greșelile în fața colegilor, însă de această dată, jucătorii Metalurgistului s-au întrecut în ratări și intervențile lui Tiut au fost fără rezultat.

”A fost greșeala mea la golul egalizator. Mi-am așezat corect zidul și am încercat să ies pe centrare, însă am fost păcălit de acea minge. Îmi cer scuze față de colegii mei, însă voi trece peste acest episod și sper să mă revanșez în campionat. De asta este fotbalul frumos, astăzi pierzi, mâine câștigi”, a precizat Călin TIut, goalkeeper-ul Metalurgistului Cugir.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea