VIDEO. Poliția locală la datorie: Un politist local filmat mort de beat pe stradă și un altul dormind în mașina de serviciu

Poliția locală la datorie: Un politist local filmat mort de beat pe stradă, iar un altul dormind în mașina de serviciu

Un bărbat aflat într-o uniformă pe care scria Poliţia Locală a fost filmat, joi, în zona Gării din Constanţa, în timp ce se afla în stare de ebrietate, imaginile fiind postate pe o pagină de socializare.

Un poliţist local dintr-o comună din Constanţa, aflat în uniformă, a fost filmat în stare de ebrietate în municipiul Constanţa, el fiind în timpul liber. Gestul său urmează să fie analizat de o comisie de disciplină care va stabili ce sancţiune va primi.

În clip se vede cum bărbatul are dificultăţi de deplasare, se clatină, iar apoi se aşază pe un prag de la intrarea într-o clădire. Bărbatul respectiv este poliţist local în comuna Cobadin.

Primarul localităţii respective, Cornel Cocoş, a declarat că bărbatul respectiv este angajat la Poliţia Locală Cobadin, iar în momentul când au fost realizate filmările acesta se afla în timpul liber.

Primarul a mai spus că poliţistul lucrează în Cobadin de trei luni, după ce s-a transferat de la Poliţia Locală Băneasa, şi a precizat că nu a făcut probleme în această perioadă. Faptul că purta uniforma de poliţist local şi era în stare de ebrietate, vor fi analizate de comisia de disciplină care va decide sancţiunile ce se impun.

Un alt poliţist local de la Baia Sprie, județul Maramureș a fost filmat în timp ce dormea în maşina de serviciu. Imaginile au fost surprinse de către un localnic şi postate pe Facebook.

Imaginile au fost surprinse pe marginea drumului judeţean Baia Sprie – Cavnic, într-o parcare situată într-o curbă deosebit de periculoasă din centrul oraşului Baia Sprie. Pe acestea se vede cum un poliţist de la Poliţia Locală a Oraşului Baia Sprie sforăie în autospeciala de poliţie. „Aşteptând pensia” este mesajul cu care imaginile au fost publicate pe un site de socializare de cel care a surprins imaginile video.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Zorila 21 septembrie 2019 at 6:03

Unii sunt si grasi ca naiba ca doar au si norma de hrana incit nu ar putea fugi nici dupa un prunc din carucior!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...