Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Ploaie cu gheață la Abrud: Zone întregi au fost acoperite de un covor dens de gheață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Grindina a lovit puternic în localitatea Abrud din județul Alba. Fenomenul a fost atât de intens, încât zone întregi au fost acoperite de un covor dens de gheață.

Grindina de mari dimensiuni a făcut prăpăd sâmbătă după-masa. Curți și grădini, totul a fost acoperit de un covor alb de gheață, dens să îl aduni cu lopata.

Pe strada Mecea, în jurul orei 19.00, o furtună puternică a acoperit pământul cu gheață de mărimea unei mingi de ping pong. Vijelia a durat doar 15 minute, însă a fost foarte intensă.

YouTube video

Județul Alba se află de sâmbătă până duminică la ora 2.00, sub cod portocaliu de fenomene meteo extreme.

În după-amiaza zilei de sâmbătă (13 iunie) și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică (13/14 iunie), în Moldova, Transilvania, Maramureș, nordul Crișanei local în Muntenia și zonele de munte vor fi perioade cu averse torențiale, grindină de dimensiuni medii și mari, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70…80 km/h) și frecvente descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte Membrii ansamblului vocal „Apulum” al Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia au participat sâmbătă, 13 aprilie 2024, la Olimpiada Națională Corală – faza zonală, desfășurată la Arad. Formațiunea corală albaiuliană este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea