VIDEO| Ploaie cu gheață la Abrud: Zone întregi au fost acoperite de un covor dens de gheață

Grindina a lovit puternic în localitatea Abrud din județul Alba. Fenomenul a fost atât de intens, încât zone întregi au fost acoperite de un covor dens de gheață.

ELIT

Grindina de mari dimensiuni a făcut prăpăd sâmbătă după-masa. Curți și grădini, totul a fost acoperit de un covor alb de gheață, dens să îl aduni cu lopata.

Pe strada Mecea, în jurul orei 19.00, o furtună puternică a acoperit pământul cu gheață de mărimea unei mingi de ping pong. Vijelia a durat doar 15 minute, însă a fost foarte intensă.

Mihail David - 2020

Județul Alba se află de sâmbătă până duminică la ora 2.00, sub cod portocaliu de fenomene meteo extreme.

În după-amiaza zilei de sâmbătă (13 iunie) și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică (13/14 iunie), în Moldova, Transilvania, Maramureș, nordul Crișanei local în Muntenia și zonele de munte vor fi perioade cu averse torențiale, grindină de dimensiuni medii și mari, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70…80 km/h) și frecvente descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...